Κατηγορίες
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών [5ος όμιλος] ΑΟ Τσιλιβή – Παναρκαδικός 0-2

Ο Παναρκαδικός πήρε την πρόκριση στην οκτάδα του Κυπέλλου Ερασιτεχνών μετά την εύκολη νίκη του 2-0 απέναντι στον ΑΟ Τσιλιβή στην Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πολύ νωρίς είχε δοκάρι με τον Νάτση. Οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν αμυντικά αλλά στην επίθεση δεν μπόρεσαν να απειλήσουν τον Παναρκαδικό.

Οι πράσινοι είχαν το έλεγχο της αναμέτρησης και βρήκαν το γκολ στο 31ο πρώτο λεπτό με τον Συρεγγέλα έπειτα από σέντρα του Νίκου Λυμπερόπουλου.

Στο δεύτερο μέρος, ο Παναρκαδικός ήταν και πάλι πιο απειλητικός χάνοντας αρκετές ευκαιρίες με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να απειλήσουν παρά μόνο με στημένες μπάλες την εστία του Χότζιτς.

Ωστόσο, όσο παρέμενε το ρευστό 1-0 οι γηπεδούχοι έπαιρναν συνεχώς μέτρα στο γήπεδο με αποτέλεσμα ο Παναρκαδικός να βρίσκει χώρους σε κόντρα επιθέσεις.

Σε μία αντεπίθεση ο Δημήτρης Γιουκούδης σφράγισε την νίκη για τον Παναρκαδικό με πλασέ στο 80ο λεπτό.

Από εκείνο το σημείο και έπειτα, το παιχνίδι ήταν τυπική διαδικασία και παρέμεινε το τελικό 2-0 χωρίς να δημιουργηθεί κάποια καλή φάση για τις δύο ομάδες.

Συνθέσεις

AO Τσιλιβή: Κλάδης, Γιακουμέλος, Βελίδης, Δρόσος, Τζιαφέρης, Ρέντα, Κόκας, Γεωργίου, Μαρούδας, Κότσα, Γουσέτης

Παναρκαδικός: Χότζιτς, Άσσεν, Μπούτας, Μπαξεβάνος, Νάνος, Κυριακόπουλος, Νάτσης, Λυμπερόπουλος, Καδάς, Συρεγγέλας, Τσέκος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected