Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Δραματικός ο πρώτος αγώνας play off στην Πέλλα! (photos+vid)

Ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, αλλά με έντονες συγκινήσεις και σασπένς παρακολούθησαν οι 500 και πλέον θεατές στο Μελίσσι, όπου η τοπική Δόξα επικράτησε στην διαδικασία των πέναλτι με σκορ 4-3 της Δόξας Μανδάλου με το κανονικό παιχνίδι να τελειώνει 0-0 και η ημίωρη παράταση 1-1.

Στην κανονική του διάρκεια το παιχνίδι ήταν μέτριο χωρίς ιδιαίτερες φάσεις πλην μίας για τους φιλοξενούμενους όταν ο Φίλιππος Ιωαννίδης νικήθηκε στο τετ α τετ από τον Αβραάμ Καραογλανίδη στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη το ματς πήρε φωτιά στο τελευταίο τέταρτο όταν αποβλήθηκαν οι Θάνος Σαββίδης (75’) και Νώντας Ακριτίδης (79’) παρόλα αυτά όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να στείλουν την αναμέτρηση στην παράταση.

Στην παράταση οι γηπεδούχοι είδαν τον Άγγελο Τουλγαρίδη να αποβάλλεται στο 92’, ωστόσο άνοιξαν το σκορ στο 100’ με τον Δημήτρη Λιτοβολή να γράφει το 1-0. Στο 108’ ο Γιάννης Αναστασιάδης είχε δοκάρι για τους φιλοξενούμενους, που αν και με αριθμητικό μειονέκτημα έφτασαν στην ισοφάριση στο 114’ με τον Ευθύμη Μπουρνάζη να γράφει το 1-1.

Μέχρι την λήξη δεν έγινε κάτι αξιόλογο και έτσι πήγαμε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι όπου η σειρά των εκτελέσεων είχε ως εξής:

Πέτρος Τζούρτζος Μάνδαλο 0-1

Πέτρος Σιδηρόπουλος Μελίσσι δοκάρι

Σάκης Τόπκας Μάνδαλο 0-2

Γιάννης Σερέτης Μελίσσι 1-2

Γιάννης Αναστασιάδης Μάνδαλο άουτ

Παναγιώτης Μιχαηλίδης Μελίσσι 2-2

Ευθύμης Μπουρνάζης Μάνδαλο 2-3

Μάριος Τζάτζης Μελίσσι 3-3

Φίλιππος Ιωαννίδης Μάνδαλο απόκρουση Αβραάμ Καραογλανίδης

Δημήτρης Λιτοβολής Μελίσσι 4-3

δείτε φωτογραφίες του αγώνα και βίντεο στο pellasports

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected