Football League

Ισόπαλο το ματς στο Αίγιο, μεγάλη εμφάνιση στο τέρμα για τον…υπηρεσιακό Γαβριηλίδη!

Στο 0-0 έμειναν οι παίκτες του Καραϊσκάκη στο Αίγιο, καθώς παρά τις πολλές φάσεις, δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον κατά συνθήκη γκολκίπερ, Γαβριηλίδη.

Δεν κατάφερε να φύγει με το “διπλό” από το Αίγιο ο Καραϊσκάκης, όμως χάρη και στα υπόλοιπα αποτελέσματα της 32ης αγωνιστικής, εξασφάλισε και μαθηματικά την παρουσία του για τη νέα σεζόν στη Football league.

Η αρτινή ομάδα, παρά τις πολλές απουσίες ήταν πιο απειλητική στον αγωνιστικό χώρο, έπεσε όμως πάνω στο Βασίλη Γαβριηλίδη, που αν και μέσος, αγωνίστηκε ως κατά συνθήκη τερματοφύλακας, δείγμα της δύσκολης κατάστασης που επικρατεί στον Παναιγιάλειο, πραγματοποιώντας όμως εξαιρετική εμφάνιση, καθώς επενέβη όποτε χρειάστηκε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το πρόβλημα με τους τερματοφύλακες στην ομάδα του Αιγίου είναι γνωστό, καθώς στο προηγούμενο ματς, κάτω από τα δοκάρια έκατσε ο Σταματής.

το φιλμ του αγώνα στο artagoal.gr

Συνθέσεις

Παναιγιάλειος (Δημητρίου) : Γαβριηλίδης, Πολιανίδης (20′ λ.τρ. Σακελλαρόπουλος), Γραμματίκας, Σμίλτος, Τζανουλίνος, Μηλιώτης, Κάναλς (61′ Ντέιβις), Ζαφειράκης, Χαρίτος, Σταματής, Κόκκορης (79′ Τσάινα)

Καραϊσκάκης (Παπαβασιλείου) : Ραχιώτης, Καψάλης (90′ Τσοντάκης), Μακρίδης, Νικολόπουλος, Χρούσιελ, Μακρής, Χούσος (74′ Κυριάκης), Κόλλινς, Ευαγγέλου, Ψιάνος, Ρανγκέλοφ (58′ Δημητριάδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected