Κατηγορίες
Football League

Πήρε το τρίποντο ο ΑΟΤ, ήττα μετά από 8 ματς για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό!

Αν και αγωνίστηκε για 60 λεπτά με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μάκου… ο ΑΟ Τρίκαλα κατάφερε να πάρει τη νίκη με 2-1 επί του Κισσαμικού.

Aυτή είναι η πρώτη ήττα για τη χανιώτικη ομάδα μετά από 8 σερί θετικά αποτελέσματα. Παρ’ όλα αυτά και σε αυτό το παιχνίδι βρέθηκε αγκαλιά με την ισοπαλία, ενώ ειδικότερα στο β’ ημίχρονο διεκδίκησε τη νίκη. Ο ΑΟΧ/Κισσαμικός βρέθηκε μάλιστα να χάνει στο 11ο λεπτό μετά την κεφαλιά του Πάνου από την σέντρα του Χιντζίδη, ωστόσο στο β’ μέρος έπαιξε… μονότερμα τα Τρίκαλα.

Ο Πάνος άνοιξε το σκορ για τους «κυανέρυθρους» στο 10ο λεπτό, ισοφάρισε ο Λέο σε 1-1 στο 52′.

Στο 85ο λεπτό όμως ο Τόμιτς, έπειτα απο μια μαγική ενέργεια, έβγαλε την σέντρα και ο Ζιούλης με αυτογκόλ έκανε το 2-1.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Σελινιωτάκης που δεν θα μπορεί έτσι να αγωνιστεί στο επόμενο ματς με τον Απόλλωνα Λάρισας, θα είναι όμως διαθέσιμος στο τελευταίο, που είναι απέναντι στην Καλλιθέα.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Τρίκαλα (Θωμάς Γράφας): Γιδόπουλος, Χιντζίδης, Βέρτζος (64′ λ.τρ. Κατσαντώνης), Πάνος, Γκόλιας, Μάκος, Τσιάρας, Ζγκούρη (56′ Τόμιτς), Σαχινίδης, Γιαννιτσάνης (90+2′ Τουγλής), Τσίπρας.

ΑΟ Χανιά/Κισσαμικός (Γιώργος Πετράκης): Παπαδόπουλος, Τόλι (83 Βρεττός), Παντελάκης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (88′ Αποστολίδης), Σελινιωτάκης, Γκίνη, Λεμονής, Χαλκιαδάκης, Ξύδας (77′ Σάλιακας), Λέο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected