Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Στην τρίτη θέση ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου!


Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσε τη φετινή χρονιά ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου, που επικράτησε στον μικρό τελικό των play off του Μέγα Αλέξανδρου Αγίας Μαρίνας και κατέκτησε την 3η θέση.

Η ομάδα των Κοτζιάμπαση-Θεοδοσιάδη χρειάστηκε ένα τέρμα του Γιώργου Μουρουζίδη (φωτ) στο 36′ για να πάρει τη νίκη και να υπερκεράσει στη βαθμολογία των αντιπάλων του, που είχαν τερματίσει τρίτοι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Το παιχνίδι είχε δραματικό χαρακτήρα καθ όλη τη διάρκεια του, οι φάσεις που σημειώθηκαν ήταν αρκετές σε αριθμό και για τις δύο ομάδες, με αποτέλεσμα οι 100 περίπου φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού να παρακολουθήσουν ένα πολύ ενδιαφέρον (κυρίως στο πρώτο μέρος) ματς.

Το σημερινό παιχνίδι αποτελεί το φινάλε των δύο ομάδων στη φετινή σεζόν, η οποία κρίνεται άκρως επιτυχημένη για αμφότερες, τόσο για τους “κιτρινομπλέ” που είχαν πολύ καλύτερο πλασάρισμα σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν όσο και για τον νεοφώτιστο Μέγα Αλέξανδρο, που απέδειξε πως η δουλειά που γίνεται καθημερινά, μόνο θετικά μπορεί να αποφέρει.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Χριστοδούλου Γ. και Κωστούλη.

Συνθέσεις

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας : Λιακόπουλος, Τηλκερίδης, Κεχαΐδης (76′ Παπαδόπουλος Λ.), Πέγιος (46′ Λούκα), Κολίτσης, Μουχτάρης, Νιογκάνα, Συμεωνίδης Χ., Σερασκιέρης, Φράγγης, Κούβαρος Μ. (56′ Κελεσίδης)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Θεοδοσιάδης, Κοτζαχρήστος, Αργυρίου, Τενεκετζή, Τσίλης, Μαγγίζης, Ασλάνογλου, Μπρέγκου (82′ Μισιρλίδης), Μπουρδάνος (65′ Κουλιανίδης), Ουέλινγκτον (75′ Ρίσσου), Μουρουζίδης (72′ Πέτγαζλης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected