Κατηγορίες
Football League

Εξαιρετική η τελευταία…παράσταση στην Αγυιά για την Παναχαϊκή!

Η Παναχαϊκή κέρδισε με το εμφατικό 4-1 την Αναγέννηση Καρδίτσας στην Αγυιά και έτσι ολοκλήρωσε τις φετινές της υποχρεώσεις στο γήπεδό της με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οι “κοκκινόμαυροι” ήταν οι κυρίαρχοι του αγώνα από το πρώτο κιόλας λεπτό, έχοντας σε τρελά κέφια τον “μαέστρο” Ηλία Πολίμο ο οποίος “έφτιαξε” τους συμπαίκτες του με τρεις ασίστ, και τον συνήθη ύποπτο σκόρερ τους, Παναγιώτη Μωραΐτη με 2 προσωπικά τέρματα στο 3′ και στο 84′. Από ένα γκολ πέτυχαν οι Κυνηγόπουλος στο 5′ και ο Φωτάκης στο 53′.

Το τελευταίο παιχνίδι για την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα είναι την επόμενη Κυριακή (27/5) στο Αιγίνιο με τον Αιγινιακό.

το φιλμ της αναμέτρησης στο sportfmpatras.gr

Συνθέσεις

ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος):  Χαλκιάς, Πολίμος, Σωτηράκος, Φωτάκης (81′ Μαστραντωνάκης), Πλέγας, Λουμπαρδέας, Μουστακόπουλος, Ντάσιος, Κυνηγόπουλος (67′ Μασούρας), Αντωνακόπουλος (74′ Αργυρόπουλος), Μωραϊτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Κ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Μούτσιος (81′ Χατζής), Κωνσταντινόπουλος, Τζέκος, Μπούζρας, Μπιτέλης, Παλαβούκος (74′ Καραγιάννης), Σταματάκης, Κονέ (11′ Πλούμης), Σουντουρά, Χαντζάρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected