Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Πέρασε από τα Σπάτα ο Αστέρας Αμαλιάδας και έβαλε…μπουρλότο στον 2ο όμιλο!

Ο Αστέρας Αμαλιάδας κάνει το ταξίδι στο όνειρο, αυτό που είχε ήδη ξεκινήσει μέσα στη σεζόν με τη μεγάλη πορεία της ομάδας και την κατάκτηση πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για πρώτη φορά στην ιστορία του!

Με κατάθεση ψυχής και τεράστια ανατροπή επικράτησε με 2-1 επί του πρωτοπόρου Αήττητου και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αν και εκκρεμεί η απόφαση για τα γεγονότα της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ηρόδοτο.

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ κατά τη συζήτηση της Παρασκευής 18/5, δέχτηκε άιτημα του Αστέρα για κλήση και εξέταση περισσότερων μαρτύρων και περισσότερων εγγράφων σε αυτή την υπόθεση. Και παρά το γεγονός ότι μια τέτοια υπόθεση προωθείται από την ΕΠΟ με τη διαδικασία του κατεπείγοντος, η Πειθαρχική Επιτροπή έκρινε ότι προτού αποφασίσει, είναι πράγματι σημαντικό να φωτιστούν περισσότερες πλευρές της υπόθεσης, δεδομένου ότι υπάρχουν πολλά γεγονότα ακόμα, από την πλευρά του Ηρόδοτου, τα οποία απαιτείται να διερευνηθούν.

Και έτσι, πήρε την απόφαση η συζήτηση να γίνει την προσεχή Πέμπτη 24 του μήνα.

η ανάλυση του αγώνα στο iliaoikonomia.gr

Συνθέσεις

Αήττητος: Μιχελής, Μουστάκης, Βιδάλης, Κωστόπουλος, Χριστοφιλέας, Κατσικογιάννης, Καλογερής, Τσιλιγκίρης (83′ Σκούμας), Φαρινόλα, Νηκλιτσιώτης, Μαραθιανός (71′ Ηρακλής)

Αστέρας: Τσάμης, Μπουτσικάκης (30′ Αντωνόπουλος), Παπαδόπουλος, Κασνέτση (80′ Σταθάτος), Αρβανίτης, Ν’Γκουέμ, Παγώνης, Μπανούσης, Μπαρμπαρούσης, Κέρι (90+1′ Κυριάκος), Μηνάς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected