Α ΕΠΣ Ημαθίας

Και ο Κασαπίδης στη…φαρέτρα του ΓΑΣ Κοπανού!

“Οργασμός” παρατηρείται στον ΓΑΣ Κοπανού, που λίγες μέρες πριν το τέλος των πρωταθλημάτων στην Ημαθία, έχει ήδη “κλείσει” τα 4/11 των βασικών επιλογών του Χρήστου Χατζηδάκη!

Μετά τους Σπανό, Μπούφι και Χαραλαμπίδη, η διοίκηση των “κιτρινόμαυρων” συμφώνησε και με τον Γιώργο Κασαπίδη, ο οποίος θα παραμείνει στα γκολπόστ για δεύτερη χρονιά.

Για τον 44χρονο (01/04/1974) δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις καθώς πρόκειται για έναν από τους πιο ποιοτικούς γκολκίπερ του Ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, που παρά την ποδοσφαιρική του ηλικία, συνεχίζει να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο!

Η επόμενη σεζόν θα είναι η 29η συνολικά (!) από το 1990 όταν έκανε το πρώτο του δελτίο στο παιδικό τμήμα του Αχιλλέα Νάουσας και έκτοτε μετρά πάνω από 800 συμμετοχές με Αναγέννηση Κολινδρού, Αετό Σκύδρας, ΦΑΣ Νάουσα, ΑΕ Αμπελοκήπων, Καστοριά, Λευκάδια, Κεραυνό Επισκοπής, Ολυμπιακό Νάουσας, Δόξα Νάουσας, ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας, ΑΕ Χαρίεσσας και ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Την περσινή χρονιά είχε 12 συμμετοχές στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος με τη φανέλα του ΓΑΣ Ροδοχωρίου ενώ στον ΓΑΣ Κοπανού (στον οποίο μεταγράφηκε στις 10/01/2018) κατέγραψε 11 παιχνίδια και συνολικά 965 λεπτά συμμετοχής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected