Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζει και στη Γ Εθνική ο Γιώργος Νασιόπουλος

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει λένε και ο Ολυμπιακός Κυμίνων δεν έπραξε διαφορετικά.

Μετά την αναμφίβολα επιτυχημένη χρονιά στην Α1 και την άνοδο των «ερυθρολεύκων» στη Γ Εθνική, η διοίκηση του Σάκη Αγγέλου ήρθε σε ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας Γιώργο Νασιόπουλο και τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Καμπουρίδη. Δύο άνθρωποι που «έδεσαν» μεταξύ τους αλλά και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας και οι οποίοι θα βρίσκονται και τη νέα χρονιά στον πάγκο του Ολυμπιακού Κυμίνων.

Όπως αναφέρει το epsm24.gr, αναφορικά με το ρόστερ της ομάδας, η επόμενη εβδομάδα μοιάζει κομβική, καθώς θα υπάρξουν συναντήσεις με όλους τους ποδοσφαιριστές του έμψυχου υλικού ενώ θα γίνουν και οι επαφές για τις πρώτες μεταγραφικές κινήσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για παίκτες που αγωνίζονται χρόνια στη Γ εθνική και γνωρίζουν πολύ καλά την κατηγορία.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, η διοίκηση του Ολυμπιακού Κυμίνων κινήθηκε και για την ενίσχυση στο διοικητικό κομμάτι, καθώς φαίνεται πως θα πλαισιώσουν την υπάρχουσα διοίκηση τρία νέα πρόσωπα που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον. Ένα από αυτά είναι και ο Κυμινιώτης Στέλιος Σιούνης, ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Κυμίνων και είναι αναμφίβολα ένα από τα αγαπημένα παιδιά της περιοχής που αγαπάει τον σύλλογο.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected