Κατηγορίες
Basket

Το 2-0 οι Γουόριορς με τον…αφηνιασμένο Κάρι (9 τρίποντα)!

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επιβλήθηκαν με 122-103 των Κλίβελαντ Καβαλίερς στην «Oracle Arena» κι έκαναν το 2-0 στους φετινούς τελικούς του ΝΒΑ.

Δύο νίκες μακριά από τον τίτλο βρίσκονται πλέον οι «πολεμιστές», με τα επόμενα δύο ματς να διεξάγονται στην «Quicken Loans Arena». Όπως αναφέρει το basketa.gr, ο Στεφ Κάρι ήταν εντυπωσιακός, έκανε ρεκόρ στα τρίποντα με εννέα και συνολικά είχε 33π., εφτά ριμπάουντ, οκτώ ασίστ κι ένα κλέψιμο, ενώ 26π. με εννέα ριμπάουντ, εφτά ασίστ και δύο κλεψίματα συνείσφερε ο Κέβιν Ντουράντ, 20π. ο Κλέι Τόμπσον, 10π. με πέντε ριμπάουντ και μία ασίστ ο Σον Λίβινγκστον και 12π. ο Τζαβέιλ Μακ Γκι.

Στα χαμηλά έμεινε ο Ντρέιμοντ Γκριν, τελειώνοντας με 5π., είχε όμως οκτώ ριμπάουντ, εφτά ασίστ, ένα κόψιμο και κανένα λάθος στα 39.20’ που έμεινε στο παρκέ.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε, αλλά οι «Καβς» δεν μπόρεσαν να προηγηθούν ούτε μία φορά στο ματς. Έπαιξε από την αρχή μέχρι και το 43.51’ χωρίς αλλαγή, έχοντας 29π., 13 ασίστ, εννέα ριμπάουντ και δύο κλεψίματα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται με διαφορά ακόμα και 20π. στην τελευταία περίοδο και κάπου εκεί οι εκπρόσωποι του Οχάιο έριξαν… λευκή πετσέτα.

Ο Κέβιν Λοβ έκανε double double με 20π. και 10 ριμπάουντ, έχοντας επίσης μία ασίστ, δύο κλεψίματα κι ένα κόψιμο, ο Τριστάν Τόμπσον έμεινε στους 11π., ο Τζορτζ Χιλ έβαλε 15π. και ο Τζέι Αρ Σμιθ περιορίστηκε σε 2/9 σουτ εντός παιδιάς (5π.). Πλέον, οι Καβαλίερς θα πρέπει να εκμεταλλευτούν την έδρα τους και να πάρουν τις νίκες που χρειάζονται, για να συνεχίσουν να ελπίζουν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected