Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Εξελίξεις στην τεχνική ηγεσία του Ερμή Αμυνταίου

Με νέο προπονητή θα πορευτεί στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής ο Ερμής Αμυνταίου αφού μετά από δύο χρόνια πετυχημένης συνεργασίας ο Δημήτρης Σιαπανίδης αποτελεί παρελθόν από την ομάδα.

Την είδηση ανακοίνωσε ο ίδιος ο προπονητής με ανακοίνωση που έστειλε στα Μ.Μ.Ε.

Η δήλωση του Δημήτρη Σιαπανίδη αναφέρει:

«Μετά από δύο σεζόν αποχωρώ από την ομάδα του Ερμή, από την στιγμή που η καινούργια διοίκηση επέλεξε την αλλαγή προπονητή στην ομάδα και είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση της αυτή.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο, Λαζαρίδη Παύλο για την απόλυτη στήριξη που μου παρείχε. Τους συνεργάτες του για την υποστήριξη στην ομάδα,τον τεχνικό διευθυντή Λαζαρίδη Βλάση για την άψογη- ειλικρινή συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια. Τους συνεργάτες μου Αραμαδανιδη Τάσο, Έλκα Πασχάλη, Σίμε Μπεντέφσκυ και τέλος τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα, χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τα όσα πέτυχα αυτά τα δύο χρόνια. Εύχομαι στην ομάδα του Ερμή την καλύτερη συνέχεια».

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Σιαπανίδη αναμένεται να ανακοινωθεί πολύ σύντομα με το όνομα που ακούγεται πιο έντονα να είναι αυτό του Βασίλη Παπαδόπουλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected