Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Φορά και πάλι τα κυανόλευκα ο Γαρουφαλιάς, άλλης ομάδας όμως!

Και με τη βούλα παίκτης του Ατρομήτου είναι ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς, έπειτα από την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Ο 25χρονος (01/05/1993) μέσος έμεινε ελεύθερος μετά από τρία χρόνια στον ΠΑΣ Γιάννινα (27 συμμετοχές φέτος και δύο γκολ) και πριν λίγη ώρα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και για να υπογράψει τριετές συμβόλαιο.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε Φωστήρα, ΑΕΚ και Αστέρα Μαγούλας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Η ΠΑΕ Ατρόμητος με ιδιαίτερη χαρά υποδέχεται επίσημα το 1ο νέο μέλος της οικογένειας της για την αγωνιστική περίοδο 2018-19, τον Ηρακλή Γαρουφαλιά!

Ο Ηρακλής αποτελεί την πρώτη επίσημη μεταγραφή της ομάδας μας για τη φετινή χρονιά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ένας παίκτης με αγωνιστική μαχητικότητα και σπουδαία προοπτική για το μέλλον βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών, παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου».

Γαρουφαλιάς: «Μία από τις κορυφαίες ομάδες ο Ατρόμητος»

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς προχώρησε στις ακόλουθες δηλώσεις: «Είμαι πολύ χαρούμενος που εντάχθηκα και εγώ στην οικογένεια του Ατρόμητου. Πρόκειται για μια από τις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος, κάτι που φάνηκε και την περασμένη χρονιά. Αποτελεί ένα σύλλογο με σοβαρότητα και καλές υποδομές και όλα αυτά με οδήγησαν στην απόφαση να υπογράψω. Το γεγονός ότι η ομάδα θα αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με κάνει ακόμα πιο χαρούμενο αφού θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε τις δυνατότητες μας σαν ομάδα και εκτός Ελλάδας.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου ο προπονητής της ομάδας κ. Νταμίρ Κάναντι, ο μεγαλομέτοχος κ. Γιώργος Σπανός και φυσικά ο τεχνικός διευθυντής κ. Γιάννης Αγγελόπουλος».

Με τον Ηρακλή Γαρουφαλιά να καταλήγει: «Θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για τον κόσμο της ομάδας μας που γνωρίζω ότι στηρίζει τον Ατρόμητο εντός και εκτός έδρας. Όλοι μαζί θα παλέψουμε να κρατήσουμε την ομάδα στις κορυφαίες του πρωταθλήματος και να διεκδικούμε την ευρωπαϊκή έξοδο».

Την περσινή σεζόν ο Ηρακλής Γαρουφαλιάς αγωνίστηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας 21 συμμετοχές με 1 γκολ. Αγωνίζεται στο χώρο του κέντρου και συνήθως έχει ρόλο αμυντικού χαφ. Συνολικά αριθμεί 49 συμμετοχές στη Superleague με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα.

Θα φορέσει το νούμερο «21» στη φανέλα του».

Ανακοίνωσε Γαρουφαλιά για τρία χρόνια ο Ατρόμητος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected