Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Η τελετή λήξης της αγωνιστικής σεζόν στον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 9/6 πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη γιορτή λήξης των τμημάτων υποδομής της ακαδημίας στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας για την περίοδο 2017 – 2018.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα διεξήχθησαν φιλικοί αγώνες, με τα αντίστοιχα τμήματα υποδομής της ακαδημίας του Αστέρα Αλεξάνδρειας ενώ με τη λήξη των αγώνων ακολούθησαν απονομές αναμνηστικών .

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλειος Φωτιάδης μαζί με Γενικό Γραμματέα κ. Ευάγγελο Κοσκερίδη.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία από τον τεχνικό Διευθυντή κ. Κων/νο Πουλασουχίδη προς τους μικρούς αθλητές και τους γονείς που παραβρέθηκαν για την επιτυχημένη χρονιά που πέρασε, διότι οι ομάδες τις ακαδημίας συμμετείχαν ανελλιπώς σε όλες τις διοργανώσεις και απέσπασαν τα καλύτερα σχόλια από πολλούς συλλόγους για την αθλητική ποιότητα και γενικά την εικόνα που είχαν τα παιδιά με τους προπονητές, σε όλους τους αγώνες (φιλικούς και επίσημους) ενώ έγινε ξεχωριστή αναφορά για την επιτυχία της παιδικής ομάδας που συμμετείχε στον τελικό του πρωταθλήματος και κατέλαβε την 2η θέση στο Ν. Ημαθίας.

Στη συνέχεια πήρε το λόγο ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ Ημαθίας και εξήρε την προσπάθεια του Αγροτικού Αστέρα για την συνολική εικόνα που παρουσιάζει με όλα τα τμήματα του (Γυναικείο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, Ανδρικό προβιβάσθηκε στην Α΄ κατηγορία, Παιδικό που συμμετείχε στον τελικό του πρωταθλήματος και κατέλαβε την 2η θέση στο Ν. Ημαθίας, Τμήματα Υποδομής με τη συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα των ακαδημιών Ν. Ημαθίας – Πέλλας – Πιερίας).

Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα τίμησε ιδιαίτερα τον Πόλυ Χουρσουζίδη για τη προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο δίκτυο των ακαδημιών του Ν. Ημαθίας, την απονομή έκανε ο τεχνικός Διευθυντής κ. Κων/νος Πουλασουχίδης και απευθυνόμενος στους ποδοσφαιριστές του Αστέρα Αλεξάνδρειας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη η τιμή να έχουν τον Πόλυ Χουρσουζίδη υπεύθυνο στην ακαδημία τους, γιατί πρόκειται για ένα άνθρωπο που καταξιώθηκε κοινωνικά και ειδικά στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το καλύτερο όμως έμεινε για το τέλος με τη γιορτή που ετοίμασε το Δ.Σ του συλλόγου δίνοντας σε κάθε παιδί σάντουιτς, χυμό και γλυκό καθώς και με την απονομή ενός μεταλλίου και ενός αναμνηστικού στους μικρούς ποδοσφαιριστές από τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Ημαθίας κ. Βασίλειο Φωτιάδη το Γενικό Γραμματέα κ. Ευάγγελο Κοσκερίδη, τον τεχνικό Διευθυντή κ. Κων/νο Πουλασουχίδη, τον πρώην Πρόεδρο του Αγροτικού Αστέρα και πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Αγίας Βαρβάρας κ. Κωτσιαντή Σπύρο και τον τεχνικό υπεύθυνο Κων/νο Μουρτζίλα.

Οι υποχρεώσεις της ακαδημίας συνεχίζονται με προπονήσεις και φιλικούς αγώνες του παιδικού τμήματος μέχρι τέλος Ιουνίου αλλά και με τη συμμετοχή μιας ομάδας στο Ποδοτένις που διοργανώνεται στην πλατεία Δημαρχείου το διήμερο 9 – 10 Ιουνίου.

Ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected