Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές η Επισκοπή!

Δύο προσθήκες για τους πρωταθλητές Ρεθύμνου!

Η Επισκοπή ανακοίνωσε σήμερα (18/6) δύο μεταγραφές και συγκεκριμένα τους Νίκολα Γκαβρίλοβιτς και Γιώργο Σερβιλάκη.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (05/02/1996), τερματοφύλακας από τη Σερβία, με θητεία σε Κρητικό Αστέρα, Μπόντα, Μέταλατς και Τσάτσακ ενώ ο 21χρονος (18/05/1997) μπακ με καταγωγή από το Ρέθυμνο, έμεινε ελεύθερος από τον Κισσαμικό (5 συμμετοχές) ενώ παλαιότερα ανήκε στα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Νίκολα Γκαβρίλοβιτς. Ο Σέρβος τερματοφύλακας διαμένει μόνιμα στην Κρήτη και έρχεται στην ομάδα μας μετά από δύο «γεμάτες» χρονιές στον Κρητικό Αστέρα. Ο Γκαβρίλοβιτς έχει γεννηθεί στο Τσάτσακ της Σερβίας στις 5/2/1996 και έχει ύψος 1.85μ..

Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Τσάτσακ ’94. Στα 18 του χρόνια πήρε μεταγραφή στην Μέταλατς Μιλάνοβατς (Α’ Εθνική Σερβρίας) και λίγο μετά, στην Μπόντα (Β’ Εθνική).

Για προσωπικούς λόγους μετέβη έναν χρόνο μετά στην Ελλάδα και την Κρήτη όπου τις σεζόν 2016-17 και 2017-18 αγωνίστηκε με επιτυχία στον Κρητικό Αστέρα (Α’ τοπικό Χανίων).

Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

«Ο ΑΟ Επισκοπής ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Σερβιλάκη. Ο Ρεθεμνιώτης πέρασε από τα γραφεία της ομάδας και συμφώνησε σε όλα. Ο αριστερός μπακ, έχει γεννηθεί στις 18 Μαΐου του 1997 και έχει ύψος 1,75μ.. Το ποδόσφαιρο το πρωτοξεκίνησε στις ακαδημίες του Αστέρα και έπειτα πήγε σ’ αυτές του Ρέθυμνο ΠΣ.. Σε ηλικία 13 χρονών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού περνώντας τις πύλες της Παιανίας παίζοντας σε όλες τις ομάδες «Κ».

Το 2016 έγινε επαγγελματίας με την ομάδα του τριφυλλιού και το 2017 αποδεσμεύθηκε για να πάρει μεταγραφή στον Κισσαμικό.

Από σήμερα ανήκει κι επίσημα στην Επισκοπή. Ο σύλλογός μας τον καλωσορίζει και του εύχεται πολλές προσωπικές και ομαδικές επιτυχίες».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected