Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λύτρωση για την Ισπανία με Ντιέγκο Κόστα!

Η Ισπανία έφτασε στα όριά της με το Ιράν και χρειάστηκε ένα τυχερό γκολ του Ντιέγκο Κόστα για να νικήσει με 1-0

Σημαντικό βήμα για την πρόκριση της στα νοκ άουτ έκανε η Ισπανία που χρειάστηκε ένα τυχερό γκολ του Ντιέγκο Κόστα για να κάμψει την αντίσταση του μαχητικού Ιράν με 1-0.

Οι «φούριας ρόχας» τα είδαν όλα μέχρι να φτάσουν στην επικράτηση με μια «καραμπόλα» του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης στο 54′. Το Ιράν που το πάλεψε μέχρι το τέλος με το δικό του τρόπο στάθηκε άτυχο αλλά εξακολουθεί να έχει ελπίδες να περάσει στους «16».

Κόντρα σε μια ομάδα που αρέσκεται στις πολλές μεταβιβάσεις και στις γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, οι Ιρανοί παρουσίασαν εξαιρετική εικόνα τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Πλέον, οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι έχουν 4 βαθμούς στον όμιλο και το Ιράν 3 και η τελευταία αγωνιστική αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον για τις δύο θέσεις που οδηγούν στους «16» του τουρνουά.

Κι αν η Ισπανία θα αντιμετωπίσει το αδιάφορο και ήδη αποκλεισμένο Μαρόκο και χρειάζεται απλώς να μη χάσει να τσεκάρει το εισιτήριο της, στο άλλο ματς θα πέσουν κορμιά. Πορτογαλία και Ιράν θα διεκδικήσουν αποτέλεσμα που θα τους στείλει στην επόμενη φάση και η αναμέτρηση αυτή είναι ανοιχτή σε κάθε προγνωστικό.

Πιο συγκεκριμένα οι Πορτογάλοι βολεύονται και με ισοπαλία, ενώ το Ιράν θέλει μόνο νίκη.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΙΡΑΝ (Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί (69′ Μοχαμαντί), Εζατολαχί, Πουραλιγκαντζί, Ομίντ, Ανσαριφάρντ (75′ Αλιρεζά), Αμίρι (79′ Γκόντος), Ταρέμι, Χοσέινι, Αζμούν, Ρεζαεγιάν

ΙΣΠΑΝΙΑ (Ιέρο): Ντε Χέα, Καρβαχάλ, Πικέ, Ράμος, Ζόρντι Άλμπα, Σέρχιο, Ινιέστα (70′ Κόκε), Ίθκο, Λούκας Βάσκεθ (80′ Ασένσιο), Ντιέγκο Κόστα (89′ Ροντρίγκο), Σίλβα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected