Κατηγορίες
Διαιτησία

Η επιστολή παραίτησης του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας

Την επιστολή διαμαρτυρίας με την οποία κάνει γνωστή την παραίτηση του από το αξίωμα του Προέδρου της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣ Ημαθίας, απέστειλε στα ΜΜΕ ο κ. Μαστοροδήμος.

Αναλυτικά :

“Κύριε Περέιρα κύριοι της ΚΕΔ/ΕΠΟ, κύριε Γραμμένε και κύριε πρόεδρε της ΕΠΣ Ημαθίας.

Δεύτερο καλοκαίρι αξιολογήσεων στους πίνακες των εθνικών κατηγοριών με στόχο την Ημαθιώτικη διαιτησία. Μια σελίδα που αρνητικά άνοιξε από πέρυσι και φέτος την επισφραγίζετε.

Ότι χτίσαμε τα τελευταία χρόνια με έναν μεγάλο αριθμό ικανών διαιτητών και βοηθών στα εθνικά πρωταθλήματα μας τα γκρεμίζετε, υποβαθμίζοντας πέρσι τον διαιτητή Μελτζανίδη από τη Β΄στη Γ΄ εθνική τον βοηθό Παρασίου από την SL στην Β΄ εθνική και μας αποτελειώνετε φέτος με την υποβάθμιση του διαιτητή SL Καραντώνη στη Β΄ ο οποίος κατά γενική ομολογία δεν προκάλεσε ποτέ, αλλά κρίνονται με παρατηρητές δύο ταχυτήτων και με αλλά δεδομένα τα οποία μάλλον δεν σας ενημέρωναν οι συνεργάτες σας, όπως και στα δύο προηγούμενα χρόνια στην κατηγορία δεν είχε παραπεμφθεί ποτέ …όσο και ο αφανισμός του βοηθού Β΄εθνικής Κελεσίδη με μια θετικότατη παρουσία στην κατηγορία τα τελευταία χρόνια, περιμένοντας την άνοδο του στη SL.

Οι πίνακες διαιτητών που ανακοινώθηκαν από την Ομοσπονδία αδικούν κατάφωρα την Ένωσή μας και θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το επίπεδο που δημιουργήσαμε με τόσο κόπο είχε θετικό αντίκτυπο κατά γενική ομολογία και στα τοπικά μας πρωταθλήματα.

Εσείς κ. Περέιρα κάποια στιγμή θα φύγετε και οι Ενώσεις θα παραμείνουν, αλλά όχι με τον τρόπο που θέλετε εσείς και μάλλον δεν σας το είπε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ τον οποίο στηρίξαμε ότι οι Ενώσεις με αυτού του είδους καρατομήσεις δεν έχουν μέλλον.

Το μήνυμα που περνάτε στους διαιτητές αλλά και σε εμάς , είναι η δημιουργία αρνητικού κλίματος στα υπόλοιπα παιδιά διαιτητές μας αλλά και τους νέους που θέλουμε να φέρουμε στο χώρο, να ανεβάσουν το επίπεδο της διαιτησίας που εσείς λέτε. Για όλους αυτούς τους λόγους παραιτούμαι για να μπορώ να κοιτάω και στα μάτια όλους τους διαιτητές της Ένωσης μου που συνεργάστηκα άψογα τα τελευταία δύο χρόνια.

Όσο για τον κανονισμό κ. Περέιρα δεν φταίτε εσείς αλλά αυτοί που τον επικύρωσαν χωρίς να γνωρίζουν τι γράφει μέσα……”

ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΑΝΤΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΠΣ ΗΜΑΘΙΑΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected