Ποδόσφαιρο Κόσμος

Έκλεισε θέση στα προημιτελικά η Βραζιλία!

Ανώτερη η Βραζιλία, επικράτησε με 2-0 του Μεξικό που άντεξε για ένα ημίχρονο.

Αποτελεσματική και ουσιαστική η Βραζιλία άφησε ξανά στην άκρη την… σάμπα και επικράτησε με 2-0 του Μεξικό χάρη στον Νεϊμάρ, δείχνοντας για ακόμα μια φορά πως είναι φαβορί για την κούπα.  Η «σελεσάο» πήρε το εισιτήριο για τα προημιτελικά με κυνικό τρόπο, τρομερή αμυντική λειτουργία και… τόσο-όσο θέαμα στις αρχές του δευτέρου ημίχρονου.

Το Μεξικό ήταν συγκλονιστικό στο πρώτο ημίχρονο όταν και μπλόκαρε τους Βραζιλιάνους, όμως, στην επανάληψη ο Νεϊμάρ και η παρέα του χρειάστηκαν περίπου 15λεπτά καλού ποδοσφαίρου για να βάλουν τις βάσεις της πρόκρισης στους προκριθούν στους «8». Ο ηγέτης της Βραζιλίας άνοιξε το σκορ στο 51′, ενώ στο 88′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Φιρμίνιο. Στο διάστημα της πίεσης της Βραζιλίας το Μεξικό πέρασε δύσκολα και άντεξε κυρίως λόγω του Οτσόα που έκανε τρομερές επεμβάσεις.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΒΡΑΖΙΛΙΑ (Τιτέ): Άλισον, Φάγκνερ, Τιάγκο Σίλβα, Μιράντα, Φιλίπε Λουίς, Κασεμίρο, Παουλίνιο (80΄ Φερναντίνιο), Γουίλιαν (90+1΄ Μαρκίνιος), Κουτίνιο (86΄ Φιρμίνο), Νεϊμάρ, Ζεσούς

ΜΕΞΙΚΟ (Χουάν Κάρλος Οσόριο): Οτσόα, Γκαγιάρδο, Αγιάλα, Σαλσέδο, Αλβαρες (55΄ Ντος Σάντος), Γκουαρδάδο, Ερέρα, Μαρκές (46΄ Λαγιούν), Λοσάνο, Βέλα, Ερνάντες (60΄ Χιμένες)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected