Κατηγορίες
Super League 1

Ήττα του ΠΑΟΚ στο τρίτο φιλικό

Στο τρίτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα με 2-1 από την Νόρτζελαντ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει πολλές δοκιμές και να χρησιμοποιεί δύο ενδεκάδες.

Όπως αναφέρει το Sportime, στο πρώτο ημίχρονο οι «ασπρόμαυροι» έκαναν πολλά λάθη στην άμυνα τους και δέχτηκαν δύο γκολ ενώ μπροστά έδειξαν λίγα πράγματα. Ο Λημνιός με τον Λάμπρου ήταν οι πιο δραστήριοι αλλά χωρίς να μπορέσουν να γίνουν ιδιαίτερα επικίνδυνοι όπως και ο Μυστακίδης.

Στο 6΄ο Πέντερσεν έκανε μία κάθετη μπαλιά από τα αριστερά, ο Όλσεν έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Στο 31΄ο Ντόνιοχ πίεσε τον Μιχόγεβιτς ο οποίος έκανε το λάθος, με τον πρώτο να κλέβει, να περνάει και τον Ρέι και να γράφει το 0-2.

Η ενδεκάδα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν σαφώς καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση με αποτέλεσμα ο ΠΑΟΚ να πιέσει τον αντίπαλο του και στο 75΄ να μειώσει σε 2-1, όταν μετά απο συνεργασία Ενρίκε-Λημνιού, ο Κουλούρης έγινε αποδέκτης της μπάλας και την έστειλε στα δίχτυα.

Καλύτερος του αγώνα για τον ΠΑΟΚ ήταν ο Ενρίκε που έδωσε… άλλον αέρα στην ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στο δεύτερο 45λεπτο ενώ η άμυνα διορθώθηκε όταν μπήκαν οι Βαρέλα-Μαλεζάς.

Συνθέσεις

Νόρτζελαντ: Λάρσεν, Τίντελμαν, Νέλσον, Σκόβγκαρντ, Μπάρτολετς, Γένσεν, Ρίγκαρντ, Μίνι, Όλσεν, Ντάμσγκαρντ, Γκόντσγουεϊ

ΠΑΟΚ (πρώτο ημίχρονο): Ρέι, Βιεϊρίνια, Κίτσιου, Κρέσπο, Μιχόγεβιτς, Μαουρίσιο, Σάχοφ, Πέλκας, Λημνιός, Λάμπρου, Μυστακίδης

ΠΑΟΚ (δεύτερο ημίχρονο): Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Μπαλογιάννης, Χαρίσης, Κάνιας, Πέλκας (63΄), Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Κουλούρης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected