Κατηγορίες
Basket

Το μεγάλο deal του NBA : Ο Λεμπρόν στο Λος Άντζελες!

Στη Δύση, για πρώτη φορά στην καριέρα του, θα αγωνιστεί την αγωνιστική περίοδο 2018-2019 στο ΝΒΑ ο Λεμπρόν Τζέιμς.

Όπως αναφέρει το basket.gr, μετά τους Κλίβελαντ Καβαλίερς και τους Μαϊάμι Χιτ ο «βασιλιάς» αποφάσισε να μετακομίσει στο Λος Άντζελες για λογαριασμό των Λέικερς, με την εταιρία που τον εκπροσωπεί να ανακοινώνει πως συμφώνησε για νέο τετραετές συμβόλαιο αντί του ποσού των 154 εκατ. δολαρίων. Η ενεργοποίηση, ή μη, του τέταρτου χρόνου θα γίνει αποκλειστικά από τον 33χρονο φόργουορντ όπως διευκρινίζει η «Klutch Sports».

Η παρουσία του στην Καλιφόρνια, εν τέλει, δεν αποδείχθηκε τυχαία. Δεν ήταν, πάντως, η μοναδική κίνηση των «λιμνανθρώπων» μες στην ημέρα, καθώς παράλληλα συμφώνησαν και με τον Κεντάβιους Κάλντουελ-Ποπ να ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του, προσθέτοντας στον τραπεζικό λογαριασμό του άλλα 12 εκατ. δολάρια. Πλέον, οι Λος Άντζελες Λέικερς αναμένεται να κινηθούν δυναμικά και για την απόκτηση του Καουάι Λέοναρντ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς, με τα «σπιρούνια» βέβαια να επιθυμούν διακαώς να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους.

Δείτε, στα βίντεο που ακολουθούν, τις καλύτερες στιγμές του Λεμπρόν Τζέιμς από την απερχόμενη σεζόν, την οποία τελείωσε έχοντας κατά μέσο όρο 27,5π., 8,6 ριμπάουντ, 9,1 ασίστ και 1,4 κλεψίματα σε 36.9’. Ήταν η πρώτη χρονιά στην καριέρα του, από το 2003, που δεν έχασε ούτε ένα παιχνίδι! Έφθασε μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ με τους «Καβς», αλλά γνώρισε την ήττα από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, συμμετείχε στο All Star Game και μάλιστα αναδείχθηκε και πολυτιμότερος παίκτης του για τρίτη φορά και συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία πεντάδα. Ωστόσο, έχασε τον τίτλο του MVP από τον Τζέιμς Χάρντεν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected