Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η Αγγλία με τα…μωρά στα ημιτελικά!

Η Σουηδία αποδείχθηκε πολύ μικρή για την Αγγλία που επικράτησε με 2-0 – Μαγκουάιρ και Ντέλε Άλι έστειλαν τα «τρία λιοντάρια» στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018

Η Αγγλία προκρίθηκε στα ημιτελικά του Μουντιάλ 2018 για πρώτη φορά μετά από 28 χρόνια, αφού στα προημιτελικά επικράτησε 2-0 της Σουηδίας. Η τελευταία φορά που έφθασε σε αυτή τη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου ήταν στη διοργάνωση του 1990!

Τα «Τρία Λιοντάρια» προκρίθηκαν δίκαια σε βάρος της Σουηδίας, αφού έπαιξαν καλύτερα και αξιοποίησαν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσουν τη νικήτρια του ζευγαριού, Ρωσία–Κροατία, στις 11 Ιουλίου στο στάδιο Λουζνίκι της Μόσχας. Σκόρερ των Άγγλων ήταν, ο Μαγκουάιρ στο 30΄ και ο Ντέλε Άλι στο 59΄ με ισάριθμες κεφαλιές.

το φιλμ του αγώνα στο onsports.gr

Συνθέσεις

ΣΟΥΗΔΙΑ (Γιάνε Αντερσον): Όλσεν, Λίντελοφ, Γκράνκβιστ, Αουγκούστινσον, Λάρσον, Έκνταλ, Μπεργκ, Φόρσμπεργκ (65΄ Όλσον), Κραφτ (85΄ Γιάνσον), Κλάεσον, Τοϊβόνεν (65΄ Γκουιντέτι).

ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Λίνγκαρντ, Χέντερσον (85΄ Ντάιερ), Κέιν, Στέρλινγκ (90΄+1΄ Ράσφορντ), Τρίπιερ, Γιανγκ, Ντέλε Άλι (77΄ Ντελφ).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected