Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Η νέα ποδοσφαιρική στέγη του Κουμπαρούλη

Ίσως αποτελεί μια από τις ομάδες που κινούνται προσεκτικά στη μεταγραφική περίοδο προκειμένου, χωρίς διθυράμβους να δημιουργήσει ένα σύνολο ανταγωνιστικό που θα καταφέρει να πετύχει τους στόχους του στην παρθενική παρουσία στην Γ’ Εθνική.

Οι Άγιοι Ανάργυροι έχοντας ως στόχο την ολοκλήρωση του ρόστερ πριν την έναρξη της προετοιμασίας, σιγά-σιγά συμπληρώνουν τα κομμάτια του παζλ με τη διοίκηση να προχωράει σε κινήσεις ουσίας και όχι εντυπωσιασμού.

Όπως αναφέρει το Stoplekto, η Ένωση έχει έρθει σε τελική συμφωνία με έναν ικανότατο στόπερ που πριν από μερικά χρόνια είχε διαγράψει λαμπρή καριέρα σε επίπεδο Super League με τη φανέλα του Αιγάλεω.

Ο λόγος για τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό, Θοδωρή Κουμπαρούλη που μετά τη θητεία που είχε πέρυσι σε Παλαιόχωρα και Αστέρα Αμαλιάδας, έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες των πρωταθλητών Αθήνας.

Ο 31χρονος άσος αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά την προσπάθεια των Αγίων στην Γ’ Εθνική αφού έχει την εμπειρία που απαιτεί η κατηγορία. Με θητεία σε Διαγόρα Σεβαστής, Πανθηραϊκό, Τρίκαλα, Πανελευσινιακό, Αχαρναϊκό, Πάμισο και Αγία Παρασκευή, ο Κουμπαρούλης θα αποτελέσει έναν από τους ηγέτες στην αμυντική γραμμή των νεοφώτιστων.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected