Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μεταγραφές, ανανεώσεις και αποχωρήσεις στον Πανμοβριακό

Το βήμα παραπάνω σε όλα τα επίπεδα θέλει να κάνει ο Πανμοβριακός από τη νέα σεζόν, κάτι που αποδεικνύεται έμπρακτα από τον τρόπο που κινείται, χωρίς να θέλει να ξεφύγει στο οικονομικό.

Όσον αφορά τις ανανεώσεις, παραμένει ο βασικός κορμός, καθώς τη φανέλα του συλλόγου του Ριόλου θα εξακολουθήσουν να φοράνε οι Θόδωρος Ζήγκος, Παναγιώτης Χριστόπουλος, Παναγιώτης Κάτσενος, Μιχάλης Σπανός, Αντώνης Λιάκος, Γιώργος Λιάκος, Βασίλης Παπαγεωργακόπουλος.

Όπως αναφέρει το patragoal, παρελθόν αποτελούν οι Θανάσης Φωτόπουλος και Θανάσης Παπουτσής, ενώ τις επόμενες ώρες θα ξεκαθαρίσει τι «μέλλει γενέσθαι» με Νίκο Γραμματικόπουλο καθώς απουσίαζε εκτός Αχαΐας. Σε καλό δρόμο είναι και του Παναγιώτη Νιφορόπουλου με την διοίκηση να προσπαθεί να κάνει την υπέρβαση.

Προφορική συμφωνία υπάρχει με τους Διακάτο, Πυρρή και Σουρανή από τον Εθνικό Σαγεΐκων που περιμένουν τα δελτία τους, εφόσον συγκροτηθεί διοίκηση, ενώ «κλεισμένος» είναι ο Γιώργος Κοκκίνης.

Επαφή έχει γίνει και με παίκτες της Αχαϊκής, όπως οι Γιώργος Ντάζος, Κίμης Αποστολόπουλος και Μίλτος Μητρόπουλος. Μέσα στην βδομάδα θα ξεκαθαρίσουν αυτές οι περιπτώσεις, είτε θετικά, είτε αρνητικά.

Στα υπόψη είναι και ο Κώστας Κωνσταντινίδης που αποχώρησε από τον ΠΑΟ Βάρδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected