Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Μια ακόμη μεταγραφή για την Καλαμάτα

 

Μετά τους Χρήστο Μίνγκα και Νίκο Κόκκαλη, η Καλαμάτα προχωρά σε μία ακόμη προσθήκη.

Ο λόγος για τον Άγγελο Μπίζο, ο οποίος βρέθηκε στην πρωτεύουσα της Μεσσηνίας και συμφώνησε με τη Μαύρη Θύελλα για τη σεζόν 2018/2019.

Ο 27χρονος (13/11/1990) αμυντικός πανηγύρισε το πρωτάθλημα με την ΑΕ Πελλάνας στην ΕΠΣ Λακωνίας, ενώ παλαιότερα αγωνίστηκε σε Τσικλητήρα, Δόξα Ν.Μανωλάδας, Ατρόμητο Λάππα, Διαγόρα Βραχνεΐκων και Ακρίτα Κορώνης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” ανακοινώνει την συμφωνία με τον κεντρικό αμυντικό Άγγελο Μπίζο ο οποίος θα φορά την μελανόλευκη φανέλα για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Άγγελος Μπίζος γεννήθηκε στις 13/11/1990 στο Βασιλίτσι Μεσσηνίας και έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ομάδα της Κορώνης.

Στην συνέχεια αγωνίστηκε σε Αχαία (Διαγόρα Βραχνέϊκων, Ατρόμητο Λάππα), Ηλεία (Δόξα Ν. Μανωλάδας), πριν επιστρέψει στην Μεσσηνία για τον Τσικλητήρα το 2015.

Με την ομάδα της Πύλου αγωνίστηκε δυόμιση χρόνια κατακτώντας το ντάμπλ Μεσσηνίας και την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Στο δεύτερο μισό της σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Λακωνία με την Πελλάνα Καστορείου με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Λακωνίας.”

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected