Γ Εθνική / Τοπικά

Ο νέος προπονητής του Αλέξανδρου Κιλκίς

Με έναν προπονητή που διαθέτει ιδιαίτερα “βαρύ” βιογραφικό, θα πορευτεί τη νέα σεζόν στη Γ Εθνική ο Αλέξανδρος Κιλκίς.

Ο λόγος για τον Βασίλη Σπυρογιάννη, ο οποίος προέρχεται από τη θητεία του στο ΠΑΪΚΟ Γουμένισσας, με το οποίο κατέκτησε τον τίτλο τη σεζόν 2015/2016 αλλά και παλαιότερα σε νευραλγικά πόστα όπως των τμημάτων υποδομής του Ηρακλή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς ανακοινώνει ότι την τεχνική ηγεσία της αντρικής ομάδας που θα αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική Κατηγορία αναλαμβάνει ο κύριος Βασίλης Σπυρογιάννης.

-Απόφοιτος του Τμήματος Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσ/νικης με ειδικότητα το Ποδόσφαιρο, Μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Οργανισμών και Φορέων της Εκπαίδευσης και στη Δημόσια Διοίκηση, της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου της Κύπρου.
– 1989-90 Προπονητής της Β΄ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα των ερασιτεχνικών ομάδων των Π.Α.Ε.
-1994-95 Προπονητής της Β’ ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.
-2008-09 Προπονητής της ομάδας, Κ18, της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ που αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στο Βόρειο Όμιλο του πρωταθλήματος των Π.Α.Ε.

Προπονητική Προϋπηρεσία (Κάτοχος UEFA Β)

• 1989-2013(αδιάκοπα) Προπονητής ποδοσφαίρου στην Α’ ομάδα, βοηθός προπονητής της Επαγγελματικής ομάδας της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, καθώς και προπονητής των Κ20 και Κ17, και συνεχόμενα στα τμήματα υποδομής (εφηβικό-παιδικό) με επιτυχή ανάδειξη δεκαδών επαιδευόμενων ποδοσφαιριστών με θητεία σε Ελληνικούς και Ευρωπαϊκούς Επαγγελματικούς Συλλόγους και σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Παίδων,Νέων,Ελπίδων,Ανδρών).
• 2004-2012 Υπεύθυνος Προγραμμάτων Ανάπτυξης και Σχεδιασμού οργανωτικών και εκπαιδευτικών κατευθύνσεων (Φάκελος Αδειοδότησης- Τεχνογνωσία-Στρατηγική–Συνεργασίες-Καθοδήγηση & Εκπαίδευση των Προπονητών της Υποδομής-Σκάουτιγκ-Προγράμματα Εκπαίδευσης) , της ΠΑΕ Ηρακλής.
• 2014-2017 Συνεργάτης τμημάτων σκάουτιγκ Ποδοσφαιρικών Συλλόγων της Ευρώπης.
• 2015-2016 & 2017-2018 , Προπονητής της ομάδας, ΠΑΙΚΟ Γουμένισσας, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια της Α1 Κατηγορίας, της Ε.Π.Σ. Κιλκίς, το έτος 2016

Στο έργο ανάδειξης του κιλκισιώτικου ποδοσφαίρου του ευχόμαστε Καλή επιτυχία !!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected