Κατηγορίες
Super League 1

Με Κουλούρη και Ρισβάνη ο Ατρόμητος στη δεύτερη φιλική νίκη

Ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 με ανατροπή την Αούστρια Λουστενάου, χάρη σε γκολ που σημείωσαν οι Κουλούρης και Ρισβάνης. Ντεμπούτο έκανε για την ομάδα του Περιστερίου ο Μπάλαζ Μέγερι. 

Όπως αναφέρει το Sport24, μία μέρα μετά την επικράτηση σε βάρος της Ντόρνμπιρν, ο Ατρόμητος νίκησε και την Αούστρια Λουστενάου σε φιλικό παιχνίδι στην Αυστρία. Η αντίπαλος των Περιστεριωτών άνοιξε το σκορ στο 18’ από σουτ εντός περιοχής.

Η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι ισοφάρισε στο 25′, έπειτα από σέντρα του Μπρούνο και σουτ του νεοαποκτηθέντα Κουλούρη μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Ο ίδιος παίκτης είχε δοκάρι πέντε λεπτά αργότερα.

Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 60′ ο Ρισβάνης με κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή, έπειτα από φάουλ του Γιαννούλη. Πλέον για τον Ατρόμητο απομένουν δύο φιλικά στο β’ στάδιο της προετοιμασίας με τις ελβετικές Ζυρίχη και Γκρασχόπερς. Ντεμπούτο, έστω σε φιλικό, έκανε ο Ούγγρος γκολκίπερ Μπάλαζ Μέγερι.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μίρκοβιτς, Σάκιτς, Γιαννούλης, Καρασαλίδης, Ρισβάνης, Νταβιώτης, Μπρούνο, Γαρουφαλιάς, Μπουσούλατζιτς, Μούγιακιτς, Κουλούρης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Μέγιερι, Χατζηϊσαίας και Λαζαρίδης.

Photo credits: Eurokinissi, ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ / ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected