Ακαδημίες Ημαθίας

Στην Κ14 του ΠΑΟΚ ο Θανάσης Γιαγτζίδης του Αριστοτέλη Νάουσας! (photos)

Ένας ακόμη ποδοσφαιριστής του Αριστοτέλη Νάουσας που ανοίγει τα φτερά του για τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο 13χρονος Θανάσης Γιαγτζίδης, γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα και προπονητής του Αριστοτέλη, Γιάννη βρέθηκε στα γραφεία του ΠΑΟΚ και παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, Βασίλη Αργυρίου, του προπονητή Νίκου Φωτιάδη και βεβαίως του Υπεύθυνου Ακαδημιών του “δικεφάλου”, Βαγγέλη Πουρλιοτόπουλου έβγαλε την πρώτη του φωτογραφία στα γραφεία της ομάδας.

Ο Θανάσης έχει γαλουχηθεί και έχει ξεχωρίσει από πολύ μικρή ηλικία στον Αριστοτέλη Νάουσας και κατά πολλούς ήταν επόμενο να κάνει το μεγάλο βήμα.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ :

“Αυξημένη μεταγραφική δραστηριότητα στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, οι οποίες υποδέχονται ταλαντούχα παιδιά από όλη την Ελλάδα, τα οποία προέρχονται από τις συνεργαζόμενες ακαδημίες του Δικεφάλου ανά την επικράτεια.

O Mιχαήλ Ραφαήλ Καμαρός έρχεται από την Κόρινθο, εγκαινιάζοντας παράλληλα τη συνεργασία του PAOK Academy με την ΑΣ Κόρινθος 2006. Θα αγωνιστεί στην Κ15, ως μέσος.

Επίσης, ο κατά ένα χρόνο νεότερος Αθανάσιος Γιαγτζίδης, ενσωματώνεται στην Κ14 του ΠΑΟΚ. Ο νεαρός μέσος έρχεται από τον Αριστοτέλη Νάουσας. Μαζί του στην Κ14 και ο Ιωάννης Κουτσιούδης, επιθετικός, προερχόμενος από την ΑΣ Κόσμος Νέων Μουδανιών.

και το ποστάρισμα του Νίκου Φωτιάδη στο facebook :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected