Γ Εθνική / Τοπικά

Μία ακόμη ομάδα που αδυνατεί να αγωνιστεί στη Γ Εθνική!

Άκαρπη και με μηδαμινή προσέλευση ήταν η ανοιχτή συγκέντρωση – συνέλευση της Νίκης Τραγανού το βράδυ της Τρίτης (17/7).

Όπως αναφέρει το iliaclick, το αδιέξοδο είναι δεδομένη και τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ., συν κάποιους ακόμα που είχαν πει να βοηθήσουν την προσπάθεια, αποφάσισαν να αποσύρουν τη συμμετοχή τους στο σχήμα. Και καλούν όποιον ενδιαφέρεται να πάρει την ομάδα, αν υπάρχει κάποιος, να κινήσει αυτός διαδικασίες δημιουργίας συμβουλίου.

Και αν μέχρι την προσεχή Δευτέρα 23/7 δεν υπάρξει ενδιαφέρον, το απερχόμενο Δ.Σ. θα ενημερώσει επίσημα την ΕΠΣ Ηλείας (για να το προωθήσει και προς την ΕΠΟ) για την απόσυρσή της ομάδας από τη Γ’ Εθνική.

Με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί θεωρείται απίθανο να αλλάξει κάτι ως τη Δευτέρα.

Σε μια τέτοια περίπτωση, τη θέση της περσινής πρωταθλήτριας Νίκης Τραγανού στη Γ’ Εθνική, βάση των προβλεπόμενων σε ΚΑΠ και Προκήρυξη πρωταθλήματος, θα κληθεί να λάβει η περυσινή δευτεραθλήτρια της Α1 Ηλείας Δόξα Νέας Μανωλάδας (η οποία πάντως βρίσκεται αυτό το διάστημα σε πλήρη αδράνεια, με άκαρπες όλες τις ως τώρα κινήσεις για διοικητική λύση κι έχει μια τελευταία πολύ κρίσιμη συνέλευση την Πέμπτη, αν τουλάχιστον παίξει ξανά στην Α1 Ηλείας).

Αν και αυτή με τη σειρά της δεν είναι διαθέσιμη, τη θέση βάση των προβλεπόμενων καλείται να λάβει αν επιθυμεί ο τριταθλητής. Αυτός θεωρείται ότι είναι ο Ξενοφών Κρεστένων (με τέταρτο τον Ενιπέα Λατζοίου). Στην κανονική περίοδο τερμάτισαν με ίδιους βαθμούς συνολικά, αλλά και με δυο ίδιες ισοπαλίες (0-0) στα μεταξύ τους ματς. Στη συνολική διαφορά τερμάτων (όλου του πρωταθλήματος) υπερισχύει ο Ξενοφών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected