Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Μία μεταγραφή, μία ανανέωση στον Ηρόδοτο

Μετά τους Χαράλαμπο Δαμιανάκη, Μιχάλη Αυγενικού και Αλέξανδρο Σμυρλή, ο Ηρόδοτος αποκτά και τον Γιώργο Μυλωνά.

Ο 27χρονος (05/12/1990) επιθετικός επιστρέφει στην ομάδα μετά από έναν χρόνο, τότε που πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου στην ΕΠΣ Ηρακλείου αλλά και την άνοδο της ομάδας στη Γ Εθνική.

Παλαιότερα αγωνίστηκε σε ΠΑΝΟ Μαλλίων, Γιούχτα, Ιωνικό, Διαγόρα Βραχνεΐκων, Παναχαϊκή και ΟΦΗ.

Παράλληλα, η διοίκηση του Ηροδότου ανακοίνωσε την παραμονή των Πλευριτάκη, Προβυδάκη και Φουκαράκη.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

«Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Μυλωνά Γιώργο, ενισχύοντας την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας.

Ο Γιώργος γεννήθηκε 05/12/1990 και ήταν ένας από τους βασικούς συντελεστές για την ονειρική χρονιά του Συλλόγου το 2017, κατακτώντας κατά σειρά το κύπελλο ΕΠΣΗ, το πρωτάθλημα Α1, το κύπελλο Ερασιτεχνών και το κύπελλο Γ’ Εθνικής. Στο παρελθόν έχει περάσει από τον ΟΦΗ, την Παναχαϊκή, τον Διαγόρα Πάτρας, τον Ιωνικό, τον Γιούχτα και τελευταίο σταθμό τον ΠΑΝΟΜ.
Γιώργο, καλωσήρθες στην οικογένεια του Ηροδότου!!»

 

“Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον τερματοφύλακα, Μύρωνα Πλευριτάκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

 

“Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το δεξί μπακ, Προβυδάκη Κωνσταντίνο. Ο Κώστας ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηροδότου, γηγενής παίκτης του Συλλόγου και συνεχίζει για ακόμα τρία χρόνια. Ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

 

“Η Διοίκηση του Ηροδότου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μάνο Φουκαράκη και του εύχεται καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected