Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Αποχωρεί από το τεχνικό τιμ της Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας ο Αργυρόπουλος

Την αποχώρηση του Βασίλη Αργυρόπουλου από το τεχνικό επιτελείο της, ανακοίνωσε η Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας.

Ο νεαρός προπονητής, έπειτα από δύο χρόνια στα τμήματα υποδομής, δεν θα συνεχίσει στους “κυανόλευκους” όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος.

Αναλυτικά :

“Έπειτα από δυο επιτυχημένες χρονιές της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας στα δρώμενα των τμημάτων υποδομής του Νομού Ημαθίας ακολουθεί ένα καλοκαίρι αποφάσεων και ενεργειών για την πιο εύρυθμη συνέχεια και οργάνωση των τμημάτων της ποδοσφαιρικής Ακαδημίας.

Στο πλαίσιο αυτό και την φετινή χρονιά ξεκινήσαμε τις συζητήσεις για την στελέχωση προπονητών στα τμήματα της Ποδοσφαιρικής Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος

Με τον προπονητή μας Βασίλη Αργυρόπουλο είχαμε από την αρχή της γένεσης αυτής της ιδέας που λέγεται Ποδοσφαιρική Ακαδημία Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας αγαστή συνεργασία και οφείλουμε να τον συγχαρούμε για την δουλειά του και για πολλά άλλα πράγματα στα οποία στήριξε την γενικότερη προσπάθεια μας.

Δυστυχώς για την επόμενη χρονιά όμως δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μας παρά την εκτίμηση που υπάρχει για την αξία του.

Του ευχόμαστε τα καλύτερα στις νέες του προκλήσεις στην καριέρα του και θα παρακολουθούμε την πορεία ενός φίλου με ενδιαφέρον.

Της επόμενες μέρες θα δοθούν στην δημοσιότητα το προπονητικό τιμ όλων των τμημάτων της Ποδοσφαιρικης Ακαδημίας Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected