Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Έναρξη προετοιμασίας και αγιασμός στον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων (photos+vid)

Όπως κάθε χρόνο έτσι και τη φετινή σεζόν, ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων ξεκινά την προετοιμασία του μία εβδομάδα πριν μας αποχαιρετήσει ο Ιούλιος.

Οι “πράσινοι” μετά από μια χρονιά με γλυκόπικρη γεύση (υποβιβασμός από τη Γ Εθνική, κατάκτηση του Κυπέλλου στην Ημαθία), μπαίνουν και πάλι σε ρυθμούς Α Ερασιτεχνικής, με νέο προπονητή και αρκετές αλλαγές στο ρόστερ.

Ο Δημήτρης Πρίντζιος, μέχρι πρότινος τεχνικός του Εθνικού Κλειδιού, αναλαμβάνει την ηγεσία του Μέγα Αλέξανδρου και στην προσπάθεια αυτή θα έχει μαζί του αρκετούς ποδοσφαιριστές με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν.

Σήμερα, Δευτέρα 23/7 διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων, όπου πραγματοποιήθηκε ο αγιασμός αλλά και η πρώτη προπόνηση ενόψει της σεζόν 2018/2019.

Χαμηλοί τόνοι, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με περισσή αισιοδοξία και μεράκι είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που θέλουν να πρεσβεύουν φέτος διοίκηση και αγωνιστικό τμήμα.

Παρόντες και τα νέα αποκτήματα της ομάδας :

Ηλίας Κιρκιλιανίδης (Εθνικός Κλειδιού), Χρήστος Σωτηράκης (Εθνικός Κλειδιού), Δημήτρης Αναδολού (Εθνικός Κλειδιού), Χρήστος-Νεκτάριος Μηνούδης (Εθνικός Κλειδιού), Παναγιώτης Κωνσταντινόπουλος (Άρης Παλαιοχωρίου), Αποστόλης Λίτσι (Νίκη Αγκαθιά), Βαλάντης Γρηγοριάδης (Νίκη Αγκαθιάς)

δείτε φωτογραφίες στο alexandriamou.gr

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected