Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

“Σεφτέ” στις μεταγραφές για τον Πανηλειακό

Τις δύο πρώτες του μεταγραφές πραγματοποίησε ο Πανηλειακός.

Οι “ερυθρόλευκοι” απέκτησαν τους Διονύση Καταβάτη (07/08/1996), μεσοεπιθετικός από τον Φαραϊκό της ΕΠΣ Αχαΐας, πριν στον Κρόνο Αργυράδων Κέρκυρας και Ραφαήλ Καρακίτσο (01/08/2000), τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος από τον Παναιγιάλειο και παλαιότερα ήταν μέλος των τμημάτων υποδομής του Λεβαδειακού.

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις :

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Διονύση Καταβάτη.

Ο 22χρονος (7/8/1996) Κερκυραίος μεσοεπιθετικός ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Κρόνο Αργυράδων, ομάδα της ιδιαίτερης πατρίδας του, και στην συνέχεια λόγω φοιτητικών υποχρεώσεων μετακόμισε στην Πάτρα, όπου και εντάχθηκε στον Φαραϊκό.

Τη σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε στην Ηλεία με τα χρώματα της Δόξας Ν. Μανωλάδας ενώ την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Νίκης Προαστείου.

O A.O. Πανηλειακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Ραφαήλ Καρακίτσου. Ο 19χρονος (1/8/2000) Ηλείος γκολκίπερ έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία της ομάδας μας αποτελώντας παράλληλα αναπόσπαστο μέλος των Μικτών Ηλείας. Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες από τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος τον απέκτησε και για μια διετία υπήρξε βασικός με τις ομάδες Κ15 και Κ17 του συλλόγου ενώ κλήθηκε και στην Προεθνική Παίδων. Ακολούθησε ο Λεβαδειακός με τον οποίο ήταν επίσης βασικός στην ομάδα Νέων ενώ την περυσινή σεζόν ανήκε στον Παναιγιάλειο (και Κ20 και πρώτη ομάδα). “Ο Πανηλειακός τον καλωσορίζει και του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την φανέλα της ομάδας μας”.

Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας και με την νέα γενιά του συλλόγου αφού με τα ερυθρόλευκα συνεχίζουν και οι Γιώργος Γιαννακόπουλος, Αλμπέρτο Πρέντι, Δημοσθένης Γεωργίου.

““Με αφορμή την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου για την ομάδα μας θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τους ποδοσφαιριστές και τους συνεργάτες οι οποίοι φέτος δεν θα είναι μαζί μας.”

Τους ευχόμαστε υγεία προσωπική και οικογενειακή ευτυχία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον αρχηγό μας Σάκη Θεοδωρακόπουλο ο οποίος τα δύο αυτά χρόνια αφιλοκερδώς έδωσε τα πάντα για την ομάδα και του ευχόμαστε τα καλύτερα”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected