Ακαδημίες Ημαθίας

Η πρόσληψη του Γιάννη Ματζιαρίδη στην Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας!

Ένα ιδιαίτερα δυνατό τεχνικό τιμ δημιουργεί η Ακαδημία ΑΕΚ Βέροιας.

Μετά τους Ραφαήλ Μπαντή, Γιώργο Μυλωνά και Γιάννη Καψαλιάρη, οι ιθύνοντες της Ακαδημίας ανακοίνωσαν την πρόσληψη του Γιάννη Ματζιαρίδη ο οποίος επιστρέφει σε τιμ Ακαδημίας μετά τη θητεία του στον ΑΣ Ειρηνούπολης.

Ο 35χρονος προπονητής, κάτοχος UEFA B και απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, θα αναλάβει το ανδρικό τμήμα που θα συμμετάσχει φέτος στο πρωτάθλημα της Γ Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Εργάστηκε πρόσφατα στην ΠΑΕ Βέροια, ως βοηθός του Απόστολου Χαραλαμπίδη ενώ έχει διατελέσει και στον πάγκο της ανδρικής ομάδας του ΑΣ Ειρηνούπολης.

Ως ποδοσφαιριστής έχει μια σπουδαία καριέρα σε Ακαδημία Βέροιας, Λευκάδια, ΑΕ Αλεξάνδρειας, ΠΑΕ Θράκη, Τηλυκράτη, Βέροια, Δόξα Γρατινής και Πανθρακικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η Ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη συνεργασία με τον Προπονητή Γιάννη Ματζιαρίδη, ο οποίος θα αναλάβει το Ανδρικό μας τμήμα.

Έχει δίπλωμα UEFA B και πολύ πλούσιο βιογραφικό. Μερικές από τις ομάδες που εργάστηκε είναι οι Βέροια, Πανθρακικός, ΠΑΕ Θράκη, Αλεξάνδρεια, Ακαδημία Βέροιας, Ειρηνούπολη και ΠΑΕ Βέροια.

Τού ευχόμαστε πολλές επιτυχίες τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected