Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Παραμένει στο “τιμόνι” ο Παναγιώτης Καραμεταξάς, αλλάζει επωνυμία βάσει καταστατικού ο Αχιλλέας Νάουσας!

Έπειτα από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου ΔΣ, οι άνθρωποι του Αχιλλέα Νάουσας κινήθηκαν άμεσα για το θέμα του προπονητή.

Η επιλογή βεβαίως δεν ήταν και τόσο…δύσκολη καθώς ο Παναγιώτης Καραμεταξάς έχει συνδέσει το όνομα του με την σταθερότατη πορεία της ομάδας στην Α1 Ερασιτεχνική και παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε στα τέσσερα χρόνια που βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία, κατάφερε να διατηρήσει τον Αχιλλέα πάντα σε υψηλό επίπεδο.

Ο 42χρονος (24/05/1976) προπονητής αναλαμβάνει για ακόμη μια χρονιά τον “κυανόλευκο” σύλλογο, που η αλήθεια είναι πως φέτος έμεινε αρκετά πίσω χρονικά κυρίως λόγω της διοικητικής αβεβαιότητας με τις αλλεπάλληλες ατελέσφορες Γενικές Συνελεύσεις.

Ακολουθούν οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο ρόστερ της ομάδας, με στόχο να φανεί ποιοι από αυτούς επιθυμούν να παραμείνουν ενώ όπως πληροφορηθήκαμε από ανθρώπους της διοίκησης, ο σύλλογος θα επονομάζεται πλέον “Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας”, καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί η αλλαγή του καταστατικού.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected