Κατηγορίες
Super League 1

“Νεκρά” διαστήματα και ήττα για τον Παναθηναϊκό στο φιλικό

Ο Παναθηναϊκός είχε καλά διαστήματα και στοιχεία στο παιχνίδι του, όμως, και πάλι εμφάνισε αμυντικές «αρρυθμίες» και ηττήθηκε 3-1 από την Ντεν Χάαγκ παρότι προηγήθηκε.

Για άλλη μια φορά ο Παναθηναϊκός έδειξε πολλά και καλά στοιχεία, τα οποία δουλεύει ο Γιώργος Δώνης στην προετοιμασία. Για άλλη μια φορά, ο Παναθηναϊκός – αν και του λείπει το κλασικό φορ και η ποιότητα μπροστά – προηγήθηκε. Για άλλη μια φορά, όμως, ο Παναθηναϊκός εμφάνισε τα ίδια προβλήματα στην άμυνα, δέχθηκε πολύ γρήγορα δυο «φθηνά» γκολ και βρέθηκε να χάνει από τον αντίπαλό του. Το σκηνικό στο φιλικό με την Ντεν Χάαγκ ήταν παρόμοιο με αυτό στο φιλικό με την Αντβέρπ, ενώ τα «θέματα» στα μετόπισθεν εμφανίστηκαν και στο φινάλε του παιχνιδιού, με αποτέλεσμα να υπάρξει και τρίτο γκολ.

Το τελικό 3-1 υπέρ των Ολλανδών, βέβαια, στην παρούσα φάση σαν αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα. Το ζητούμενο είναι να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα ο Γιώργος Δώνης και να δει το επίπεδο ετοιμότητας των παικτών αλλά και αφομοίωσης των όσων ζητάει καθημερινά στις προπονήσεις. Οι «πράσινοι», σε γενικές γραμμές εμφάνισαν μια ικανοποιητική εικόνα για την εποχή, έχουν όμως ζητήματα τα οποία «φωνάζουν» πως πρέπει να λυθούν. Πέρα από την απουσία επιθετικού κλάσης, υπάρχουν θέματα και στα μετόπισθεν, με ατομικά λάθη, στιγμές πανικού και αρκετά κενά τα οποία εμφανίστηκαν ξανά και θα πρέπει να αρχίσουν να… εξαφανίζονται αν η ομάδα θέλει να έχει τύχη στη συνέχεια.

το φιλμ του αγώνα στο leoforos.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός: Διούδης (46’ Κότσαρης), Γιόχανσον (70’ Αποστολάκης), Μαυρομάτης (46’ Οικονόμου), Κάτσε (46’ Οικονομόπουλος), Ρεγκάκος (46’ Σέχου), Χατζηθεοδωρίδης (46’ Ινσούα), Κολοβέτσιος (41’ Θεοχάρης), Στάικος (46’ Τζανδάρης), Χατζηγιοβάνης (46’ Μουνιέ), Μπουζούκης (70’ Εμμανουηλίδης), Κουλιμπαλί (46’ Δώνης)

Ντεν Χάαγκ: Ζβίνκελς, Μπέγκελσνταϊκ, Μπέκερ, Ίμερς, Γκούσενς, Πίνας, Ελ Καγιάτι, Πόλεϊ, Φάλκενμπεργκ, Χούι. Έπαιξαν και οι: Γκρουτάιζεν, Γκόρτερ, Μπάκερ, Χάβεκοτε, Κάιπερς, Ρίντερ, Γκόπελ, Φαν Κινς, Λόρενζεν, Ζανγκ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected