Κατηγορίες
Κύπελλο ΕΠΣ Ημαθίας

Η προκήρυξη του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της ΕΠΣ Ημαθίας για τη σεζόν 2018/2019

Παράλληλα με την προκήρυξη των πρωταθλημάτων για τη σεζόν 2018/2019, η ΕΠΣ Ημαθίας δημοσίευσε την αντίστοιχη για το Κύπελλο Ερασιτεχνών.

Υποχρεωτική είναι η συμμετοχή των ομάδων της Γ Εθνικής (στην προκειμένη περίπτωση η Νίκη Αγκαθιάς), της Α και Β Ερασιτεχνικής, ενώ για τη Γ είναι προαιρετική.

Οι δηλώσεις συμμετοχής είναι μέχρι τη Δευτέρα 20/8 και ώρα 12 πμ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των μονών αγώνων αποκλεισμού (νοκ-άουτ) μέχρι και τη φάση των “16” της διοργάνωσης. Οι νικήτριες ομάδες προκρίνονται κάθε φορά στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και σε περίπτωση ισοπαλίας θα υπάρξει παράταση και διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του νικητή.

Στα προημιτελικά αλλά και στα ημιτελικά, οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα των διπλών, εντός και εκτός έδρας αγώνων, στους οποίους ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος.

Η νικήτρια ομάδα του Τελικού Αγώνα του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων ΕΠΣ Ημαθίας ανακηρύσσεται Κυπελλούχος ομάδα και θα πάρει μέρος στο Κύπελλο Ελλάδας Επαγγελματικών και Ερασιτεχνικών Ομάδων περιόδου 2019-2020, αρμοδιότητας ΕΠΟ, σύμφωνα με την προκήρυξη της.

Ημερομηνία έναρξης των αγώνων του Κυπέλλου ορίζεται το Σάββατο 1/9 και η κλήρωση θα γίνει την ίδια μέρα με την αντίστοιχη των πρωταθλημάτων Α και Β Ερασιτεχνικής (29/8)

 

Ολόκληρη η προκήρυξη του Κυπέλλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected