Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων (photos+vid)

Την πέμπτη μέρα από την έναρξη της προετοιμασίας διάγει ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων και το SportsUp βρέθηκε σήμερα κοντά στις προσπάθειες της ομάδας.

Σε έναν εξαιρετικό αγωνιστικό χώρο, απόρροια της φροντίδας των ανθρώπων της διοίκησης και κάτω από καλές για την εποχή καιρικές συνθήκες, ο νέος προπονητής της ομάδας Δημήτρης Πρίντζιος, o γυμναστής Βαγγέλης Περπερίδης (κάτοχος UEFA C) και οι ποδοσφαιριστές, έχουν ήδη ξεκινήσει την προετοιμασία τους ενόψει της περιόδου 2018/2019.

Έπειτα από τον υποβιβασμό της ομάδας από τη Γ Εθνική, θα περίμενε κανείς πως η μετάβαση θα ήταν ιδιαίτερα επίπονη, ωστόσο ο σωστός προγραμματισμός και το μεράκι των ανθρώπων του Μέγα Αλέξανδρου έχουν δημιουργήσει το υπόβαθρο για την ομαλή λειτουργία.

Μπορεί το ρόστερ να άλλαξε κατά πολύ και να έχουν προστεθεί αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές, ωστόσο το πλάνο έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε αφενός μεν να δοθεί έμφαση στο τοπικό στοιχείο και στη συμμετοχή παικτών από τα Τρίκαλα και αφετέρου να υπάρξει το ρόστερ εκείνο που θα έχει ως κυρίαρχα στοιχεία τόσο τον ενθουσιασμό (ένεκα και των πολλών εξελίξιμων και φιλόδοξων παικτών) όσο και την εμπειρία.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως οι “πράσινοι” θα αγωνιστούν φέτος σε τρεις διοργανώσεις, τόσο στο πρωτάθλημα της Α Ερασιτεχνικής και στο Κύπελλο Ημαθίας όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας, μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα που μπορεί να φέρει απροσδόκητα αποτελέσματα και κατ επέκταση έσοδα.

Όσον αφορά το έμψυχο δυναμικό, όπως άλλωστε τόνισε και ο Δημήτρης Πρίντζιος στις δηλώσεις του στην κάμερα του SportsUp, έχει οριστικοποιηθεί σε μεγάλο βαθμό και απομένουν 2-3 ακόμη προσθήκες που θα δώσουν το απαραίτητο βάθος για να μπορέσει η ομάδα να αντεπεξέλθει στις τρεις διοργανώσεις.

Στους απόντες από τη σημερινή προπόνηση (κυρίως για επαγγελματικούς λόγους) συγκαταλέγονται οι Κιρκιλανίδης Γ., Γρηγοριάδης, Μηνούδης, Γιάντσης, Ζαχαριουδάκης, Λευτέρης Κίτσας και Κουκουράκης, με τους τρεις τελευταίους να βρίσκονται παράλληλα σε αναζήτηση ομάδων (χωρίς αυτό να σημαίνει πως θα αποχωρήσουν οριστικά) από ανώτερες κατηγορίες.

Τέλος, τα φιλικά του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων κατά την περίοδο της προετοιμασίας θα είναι τα εξής :

4/8 με FC Γιαννιτσά εκτός
11/8 με Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας εντός
18/8 με Μέγα Αλέξανδρο Νέας Πέλλας εντός
22/8 με Ολυμπιακό Κυμίνων εκτός
25/8 με Άρη Κ20 εντός
1/9 με ΠΑΟΚ Κ17 εντός

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίντζιου :

δείτε στην παρακάτω φωτό να νέα αποκτήματα :

Ηλίας Κιρκιλιανίδης, Δημήτρης Αναδολού, Χρήστος Σωτηράκης, Αποστόλης Λίτσι, Χρήστος-Νεκτάριος Μηνούδης, Θανάσης Παπαδόπουλος, Ευθύμιος Παπαδόπουλος, Παναγιώτης Κωνσταντινοπουλος

και φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected