Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Η ποδοσφαιρική εξέλιξη του ΠΑΟΚ, απλόχερα στο χορτάρι του “Σεντ Τζέικομπ Παρκ” της Βασιλείας! (vids)

Σπουδαίο «διπλό» και πανηγυρική πρόκριση στον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, όπου περιμένει η Σπαρτάκ Μόσχας πήρε ο ΠΑΟΚ.

Οι Θεσσαλονικείς πέρασαν νικηφόρα 3-0 από την έδρα της Βασιλείας στην Ελβετία, στη ρεβάνς του β’ προκριματικού, με σκόρερ τους Βαρέλα (7`), Πρίγιοβιτς (52`) και Ελ Καντουρί (60`). Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο ματς είχε βρει και πάλι νικητή τον ΠΑΟΚ με 2-1.

Ένας ΠΑΟΚ για φίλημα! Έξυπνος, διαβασμένος, ποιοτικός, ουσιαστικός, σε μια από τις καλύτερες ευρωπαϊκές βραδιές του μακριά από την Τούμπα, συνέτριψε την Βασιλεία και πλέον κάνει όνειρα μέχρι… τ’ αστέρια!

O «Δικέφαλος» με εξασφαλισμένη την παρουσία του στους ομίλους του Europa League (ό,τι κι αν γίνει στα ματς με την Σπαρτάκ Μόσχας) μπορεί να συνεχίζει να ονειρεύεται δίχως άγχος γιατί όχι και τους ομίλους του Champions League. Με τέτοιες εμφανίσεις το δικαιούται, το αξίζει!

Το ασπρόμαυρο πάρτι από 2.000 και πλέον ΠΑΟΚτσήδες στις κερκίδες του «Σεντ Γιάκομπ», να τραγουδούν όρθιοι τον ύμνο του «Δικεφάλου», ήταν ο καλύτερος επίλογος μιας μαγικής βραδιάς, που όπως και να το κάνουμε δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς.

το φιλμ του αγώνα στο gazzetta.gr

Συνθέσεις

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Αλεκσάντερ Φράι): Όμλιν, Βίντμερ, Τζούμαρτ, Σούχι, Μπαλάντα, Σέρεϊ Ντιέ, Τζούφι, Μπούα, Καλουλού (84′ Ομπερλίν), Στόκερ (46′ Κάμπο), Αγιέτι (73′ Φαν Βολφσβίνκελ)

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Χατσερίντι, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Κάνιας (82′ Σάχοβ), Λημνιός, Ελ Καντουρί (74′ Ζαμπά), Πέλκας (85′ Ουάρντα), Πρίγιοβιτς

πηγή βίντεο : Chris Menios

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected