Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Τριπλό μεταγραφικό “χτύπημα” με αφούς Λέντα και Στυλιανού

Ενισχύεται ακόμη περισσότερο ο ΑΟ Στυλίδα για το νέο Πρωτάθλημα στη Γ’ Εθνική Κατηγορία και ο πρόεδρος της ομάδας, Τάσος Πουρνάρας, με δεδομένο πως ο ΑΟ Στυλίδας είναι οικογένεια, «χτύπησε» μεταγραφικά σε ποδοσφαιρική οικογένεια, έχοντας πλεόν στο δυναμικό της ομάδας τους αδερφούς Λέντα και τον ξάδερφό τους Στυλιανό.

Όπως αναφέρει το speaker.gr, ο ΑΟΣ ανανέωσε πρώτα απ’ όλα με τον 1ο σκόρερ της ομάδας και του Πρωταθλήματος το Νίκο Λέντα και δυναμώνει την άμυνα με την επαναφορά του αδερφού του Δημήτρη Λέντα στην ομάδα και την απόκτηση του αριστερού μπακ χαφ, Χρήστου Στυλιανού.

Και οι τρεις έχουν παρουσία σε ομάδες της Δ’ και Γ’ Εθνικής και θα βοηθήσουν σημαντικά τη νεοφώτιστη Στυλίδα στη Γ’ Εθνική.

Νίκος Λέντας (φωτ)
Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Στυλίδα (2 φορές), στη Μαλεσίνα (2 φορές), Δόξα Ασπροπύργου, Αγρότη Λιανοκλαδίου, Ολυμπιακό Λαμίας, Αχιλλέα Δομοκού, Ατρόμητο Σπερχειάδας και Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας.

Δημήτρης Λέντας
Ο Δημήτρης Λέντας, αγωνίζεται ως δεξιός ή κεντρικός αμυντικός, ξεκίνησε από την Ακαδημία του Αίαντα Λαμίας, στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Έφηβους Λαμίας, Ολυμπιακό Λαμίας (3 φορές), Αχιλλέας Δομοκού (Δ’ Εθνική), Στυλίδα, Μαλεσίνα, Αιόλο Καρπενησίου, Νίκη Αγίας Παρασκευής και Ευρυτανικό.

Χρήστος Στυλιανός
Ο Χρήστος Στυλιανός, αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χφ, έχει αγωνιστεί σε Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, Αγρότη Λιανοκλαδίου, τον Πυργετό Λάρισας, Οπούντιο Μαρτίνου, τον ΠΑΣ Λαμία, Ολυμπιακό Λαμίας και Ευρυτανικό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected