Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Στον ΠΑΟΚ ο Ακπόμ μέσω…instagram, “κονέ” και με Βέρνμπλουμ!

Τη μεταγραφή του Τσούμπα Ακπόμ ανακοίνωσε ο Γιώργος Σαββίδης με ποστάρισμά του στο Instagram.

Ο γιος του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ καλωσόρισε τον Άγγλο στράικερ, αποκαλύπτοντας μάλιστα φωτογραφία του με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Έτσι, ο Τσούμπα Ακπόμ είναι πλέον και επίσημα παίκτης του Δικεφάλου και αναμένεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την επιθετική γραμμή των Κυπελλούχων Ελλάδος.

Δείτε τη χαρακτηριστική φωτογραφία:

Οριστικά στον ΠΑΟΚ ο Βέρνμπλουμ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime ο Πόντους Βέρνμπλουμ  έρχεται αύριο Παρασκευή 3/8 στη Θεσσαλονίκη για να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της μεταγραφής του στον ΠΑΟΚ και να «εκτοξεύσει» την ποιότητα στα χαφ του Δικεφάλου.

Ο Γιώργος Σαββίδης κάνει «δώρο» τη συγκεκριμένη μεταγραφή στον κόσμο της ομάδας όπως προανήγγειλε με σχετικό ποστ νωρίτερα και η ομάδα πλέον πάει για σπουδαία πράγματα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sportime, το οποίο όλο το προηγούμενο διάστημα επέμεινε ότι οι άνθρωποι της ομάδας της Θεσσαλονίκης όχι μόνο δεν παράτησαν την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά έκαναν τα πάντα ώστε να φέρουν τον έμπειρο μέσο στην Τούμπα.

Μετά από πολλές εβδομάδες σκληρών διαπραγματεύσεων και επιμονής του Δικεφάλου στη συγκεκριμένη περίπτωση, ο Σουηδός είπε το πολυπόθητο «ναι» και θα είναι παίκτης του Δικεφάλου την επόμενη σεζόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected