Football League - Α ΕΠΣ Ημαθίας

[Καλοκαιρινή προετοιμασία] ΦΑΣ Νάουσα – Ηρακλής 0-2 (vid)

Το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι έδωσαν σήμερα στο ΔΑΚ Νάουσας ο τοπικός ΦΑΣ και ο Ηρακλής.

Τις ομάδες χωρίζουν δύο κατηγορίες, ωστόσο οι γηπεδούχοι έδειξαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο, παρά το γεγονός πως βρίσκονται στο pick της προετοιμασίας. Ο Γιώργος Σγούρδας είχε σήμερα μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να δει τα δείγματα γραφής του νεανικού ΦΑΣ, κόντρα σε έναν αντίπαλο που θα συμμετέχει φέτος στη Football League

Το ίδιο ισχύει βεβαίως και για τον Ηρακλή, που προετοιμάζεται αυτή την περίοδο στα Τρία Πέντε Πηγάδια και ο Σπύρος Μπαξεβάνος έχει ανεβάσει τα τελευταία 24ωρα την ένταση των προπονήσεων, με αποτέλεσμα να παρουσιαστούν οι παίκτες ιδιαίτερα “σφιγμένοι”

Τα δύο τέρματα της νίκης του Ηρακλή σημειώθηκαν στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης όταν είχαν ξεκινήσει οι συνεχόμενες αλλαγές από τις δύο ομάδες

Σκόρερ ήταν οι Αμαραντίδης (74΄) και Καραντασιάδης (82΄) ενώ με τον ΦΑΣ αγωνίστηκε ο Αντώνης Κουκουράκης, που πρόκειται να ενταχθεί στο ρόστερ της ομάδας, μετά από μια πολύ καλή χρονιά με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Με τον Ηρακλή αγωνίστηκαν οι υπό δοκιμήν Μακρής και Στόιος, αλλά και ο Γρηγοριάδης, που πήρε μεταγραφή από τον ΦΑΣ Νάουσα στον Γηραιό.

 

το φιλμ του αγώνα όπως το περιγράφει το bluearena.gr

6΄ Κοντινή προσπάθεια Παναγιωτούδη και δύσκολη επέμβαση του Νομικού.

17΄ ατομική προσπάθεια του Καζναφέρη από δεξιά, αλλά άστοχη κοντινή σέντρα.

22΄ Κάθετη του Β. Παπαδόπουλου για τον Καζναφέρη, που βγαίνει από δεξιά, αλλά τη συρτή σέντρα του έκοψε ο τερματοφύλακας Νομικός, μπλοκάροντας τη μπάλα.

28΄ Ο Καζναφέρης βγάζει για τον Ρόβα από δεξιά μέσα στην περιοχή, ο τελευταίος καθυστερεί από κοντινή θέση και κόβεται σε κόρνερ.

30΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Παναγιωτούδη από το ημικύκλιο, η μπάλα φεύγει λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

55΄ Ο Παναγιωτούδης βγάζει μόνο προ του τερματοφύλακα τον Αμαραντίδη, που πλασάρει άστοχα.

60΄ Καλό σουτ του Παναγιωτούδη έβγαλε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Ζάχος.

74΄ ΓΚΟΛ! Σέντρα Καζναφέρη από τα αριστερά, μόνος στο δεύτερο δοκάρι ο Αμαραντίδης, σκοράρει με απευθείας κοντινό σουτ και κάνει το 0-1.

78΄ Ο Β. Παπαδόπουλος μπήκε από δεξιά, έβγαλε στο δεύτερο δοκάρι στον Μεντί, που απέτυχε να προωθήσει με προβολή τη μπάλα στα δίχτυα και στην επαναφορά αποκρούστηκε από τον Ζάχο το σουτ του Παναγιωτούδη.

82΄ ΓΚΟΛ! Κόρνερ Παναγιωτούδη, κεφαλιά Καραντασιάδη και 0-2.

85΄ Ο Νίκου χάνει ευκαιρία για τη Νάουσα, όταν πλασάρει τον Γρηγοριάδη, αλλά προλαβαίνει και σώζει ο Γιαννίτσης.

89΄ Ο Νίκου σε καλή θέση, αλλά σουτάρει πάνω στον Γρηγοριάδη.

90΄+1΄ Εκτέλεση φάουλ Αμαραντίδη από τα δεξιά, κεφαλιά του Κωστούλα στο δοκάρι.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Καραγκιζόπουλο και Νατσιούρα

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Νομικός, Παπακωνσταντίνου, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Λαφάρας, Μαντώς, Τόσιος, Γιαμαλίδης, Παντζαρτζίδης, Κουκουράκης, Κερμανίδης. Αγωνίστηκαν και οι Ζάχος, Νίκου, Γατουρτζίδης, Βασιλειάδης, Πετρίδης

Ηρακλής : Βοσνιάδης (32΄ Αμπάρης / 61΄ Γρηγοριάδης), Νικολακάκης (46΄ Αμαραντίδης), Καζναφέρης, Γιαννίτσης, Καραντασιάδης, Μακρής (46΄ Στόιος), Παναγιωτούδης, Παπαδόπουλος Β., Πτηνόπουλος, Ρόβας (61΄ Μεντί), Κωστούλας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected