Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Το SportsUp στην προετοιμασία του Κεραυνού Επισκοπής (photos+vid)

Ένας ακόμη σταθμός στο οδοιπορικό του www.sportsup.gr στις ομάδες της Ημαθίας, αυτή τη φορά στην Επισκοπή Νάουσας.

Εκεί όπου συνεχίζει την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ο τοπικός Κεραυνός, που από φέτος έχει νέο τεχνικό δίδυμο στον πάγκο του όπως επίσης και μια σημαντική αλλαγή στη γραμμή κρούσης του.

Ο Κώστας Τουμαράς, μέχρι πρότινος ποδοσφαιριστής της ΑΕ Χαρίεσσας, που έχει τιμήσει τη φανέλα του Κεραυνού, αναλαμβάνει από φέτος την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει στην κάμερα του www.sportsup.gr, είναι και για τον ίδιο μια μεγάλη πρόκληση.

Στο πλάι του θα είναι ο Ζαχαρίας Ορδουλίδης, απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA C, ο οποίος έχει αναλάβει την εκγύμναση των ποδοσφαιριστών και ειδικά για την περίοδο της προετοιμασίας, είναι άκρως απαραίτητες οι γνώσεις του.

Όσον αφορά τη γραμμή κρούσης, ο Κώστας Ντέλλας επιστρέφει στην Επισκοπή χωρίς όμως να έχει στο πλάι του τον Χάρη Παραστατίδη, ο οποίος θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν στον γειτονικό ΑΟ Μαρίνας.

Στη σημερινή προπόνηση (6/8), εκτός των μελών της διοίκησης (μεταξύ άλλων οι Πασχάλης Λιθοξόπουλος, Παναγιώτης Σεμερτζίδης, Λάζαρος Σαρασίδης) το παρών έδωσαν 17 εκ των 25 ποδοσφαιριστών που ανήκουν μέχρι στιγμής στο ρόστερ, οι οποίοι συνεχίζουν το πρόγραμμα προπονήσεων μέχρι και το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για το Κύπελλο Ημαθίας.

Στα αξιοσημείωτα, η προώθηση των Θεόδωρου Αδαμίδη (τερματοφύλακας), Δημήτρη Δυνώρη (αμυντικός), Σάββα Μιχαηλίδη (μέσος) και Βασίλη Στυλιανού από την Ακαδημία του συλλόγου, ενώ από τη σημερινή προπόνηση απουσίαζαν για διάφορους λόγους οι Αναστασιάδης, Μιχαηλίδης Κ., Μιχαηλίδης Α., Σίμος, Προδρόμου, Καρυπίδης Γ., Αδαμίδης Μ και Αδαμίδης Θ.

δείτε φωτογραφία με τα νέα αποκτήματα που ήταν στη σημερινή προπόνηση :

Ανδρέας Ορφανίδης, Δημήτρης Βύζας (αναμένεται το δελτίο του), Μάρκος Μπόφτσης, Κώστας Ντέλλας

Όσον αφορά τα φιλικά προετοιμασίας, η αρχή γίνεται το ερχόμενο Σάββατο (11/8) και συγκεκριμένα εντός με την ΑΕ Χαρίεσσας και ακολουθούν μια σειρά από αναμετρήσεις που θα ολοκληρωθούν στα τέλη του μήνα, λίγο πριν το πρώτο ματς Κυπέλλου την 1η Σεπτέμβρη.

ακούστε τις δηλώσεις του Κώστα Τουμαρά :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected