Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

To www.sportsup.gr στην προετοιμασία της ΑΕ Χαρίεσσας (photos+vid)

Μία ακόμη ομάδα που διανύει τη δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας είναι η ΑΕ Χαρίεσσας.

Το www.sportsup.gr βρέθηκε σήμερα (7/8) στην προπόνηση των “κιτρινόμαυρων”, εκεί όπου “χτίζεται” η ΑΕΧ της σεζόν 2018/2019 υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μποζίνη.

Ο νεαρός τεχνικός, που θα συνεχίσει για δεύτερη χρονιά στον πάγκο της ομάδας, είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένος από τις μέχρι τώρα κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι αλλά κυρίως για το ότι παρέμεινε ο βασικός κορμός από την περσινή σεζόν.

Αυτό άλλωστε δήλωσε και στην κάμερα του www.sportsup.gr, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο πρόεδρος της ομάδας, Χρήστος Βασιλειάδης ο οποίος μας ανέφερε πως ο στόχος επετεύχθη και πως οι 2-3 προσθήκες που ενδεχομένως να γίνουν, θα είναι με στόχο να υπάρχουν περισσότερες λύσεις σε συγκεκριμένες θέσεις.

Από τη σημερινή προπόνηση, στην οποία έδωσαν το παρών 17 ποδοσφαιριστές (δύο εκ των οποίων παίκτες που θα ανακοινωθούν σύντομα) απουσίαζαν οι Μπάμπος, Ίντος και Αμπαρλής.

Παρόντες βεβαίως και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα :

Γιώργος Σαρακατσιάνος, Κώστας Πίτος, Κώστας Αναδός και Μιχάλης Σπυρίδης

Όσον αφορά τις φιλικές αναμετρήσεις, το ξεκίνημα είναι το ερχόμενο Σάββατο (11/8) στην Επισκοπή κόντρα στον τοπικό Κεραυνό και ακολουθούν με τον ΓΑΣ Ροδοχωρίου (14/8), τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας (18/8), ΑΟ Μαρίνας (22/8), ΓΑΣ Κοπανού (25/8), Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας (29/8) ενώ έχει προγραμματιστεί και με τον ΦΑΣ Νάουσα την 1η Σεπτέμβρη, αλλά δεν θα διεξαχθεί λόγω της έναρξης του Κυπέλλου

δείτε τις δηλώσεις του Χρήστου Μποζίνη :

δείτε φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected