Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Οι δύο μεγάλες αναμετρήσεις του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τα πρώτα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στον τελευταίο προκριματικό γύρο του Champions League προσφέρει απόψε (20.00 και 21.45 αντίστοιχα) το “Barok” Coffee-Bar, Μερκουρίου Καρακωστή στο κέντρο της Βέροιας!

Με οδηγό τους αγώνες με τη Βασιλεία, ο ΠΑΟΚ καλείται να κάνει το πρώτο βήμα για τα πλέι οφ του Champions League, στο αποψινό παιχνίδι με τη Σπαρτάκ Μόσχας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να προκριθεί στον 3ο προκριματικό γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωση με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας και στα δύο παιχνίδι της Βασιλείας.

Αυτό ακριβώς θέλει να επαναλάβει η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος έχει εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές τους τις διαφορές με τους αγώνες με τους Ελβετούς και οι Ρώσοι είναι μία δυνατή ομάδα που θα θελήσει να κάνει την έκπληξη μέσα στη Θεσσαλονίκη.

Αποφασισμένη για μια ακόμη κερδισμένη μάχη στη Σκωτία είναι η ΑΕΚ! Με σύμμαχο την παράδοση και εξαιρετική ψυχολογία, η πρωταθλήτρια θέλει να φέρει… στα μέτρα της το «σεντόνι» στο καυτό «Celtic Park».

Με όπλο τον χαρακτήρα που έχτισε από πέρυσι στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και σύμμαχο την εξαιρετική παράδοση απέναντι σε σκωτσέζικες ομάδες, η πρωταθλήτρια θα κυνηγήσει ένα αποτέλεσμα που ενόψει της ρεβάνς θα φέρει πίεση στους «καθολικούς» και… λαοθάλασσα στο ΟΑΚΑ.

Σε αυτή την προσπάθεια θα έχει δυο μεγάλες απουσίες (των Τσιγκρίνσκι και Μάνταλου), αλλά και αρκετές λύσεις για να καλύψει τα κενά, τόσο στην άμυνα, όσο και μπροστά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected