Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Έκλεισε ο κύκλος των ανανεώσεων στον Αχιλλέα με Μάραντη και Σαμαρά

Με την παραμονή των Δημήτρη Σαμαρά και Νίκου Μάραντη, ο Αχιλλέας Νέας Στράντζας Νάουσας ολοκλήρωσε τη σειρά επαφών για την ανανέωση με τους ποδοσφαιριστές για τους οποίους υπήρξε η επιθυμία για επέκταση της συνεργασίας.

Ο πρώτος είναι 22 ετών (27/03/1996), αμυντικός και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε είχε 20 συμμετοχές με την κυανόλευκη φανέλα ενώ ο 29χρονος (17/06/1989) υψηλόσωμος αμυντικός είχε 23 παιχνίδια στο ενεργητικό του και δύο γκολ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η διοίκηση του συλλόγου ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της ότι ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο κύκλος των ανανεώσεων μετά και την ανανέωση του Μάραντη Νίκου και Δημήτρη Σαμαρά.

Από αύριο κιόλας οι διοίκηση σε συνεργασία Καραμεταξά και Στέφανου Θεοδοσιάδη από το πόστο πλέον του γενικού αρχηγού της ομάδος ξεκινάνε της επαφές με νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές που έχουν εντοπισθεί εδώ και καιρό από την ευρύτερη περιοχή της πόλης μας με στόχο να εντάξουμε στο δυναμικό μας.

Πολύ από αυτούς έλαβαν μέρος στην πρώτη προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο του Αγίου Νικολάου και αρκετή εξ αυτόν άφησαν από την πρώτη κιόλας ημέρα πολύ καλές εντυπώσεις.

Καλωσορίζουμε όλους αυτούς που ανανέωσαν την συνεργασία τους με την ομάδα, με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε επίσης και όλα τα νεαρά παιδιά που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση τους ευχόμαστε καλό κουράγιο, υγεία, χωρίς τραυματισμούς και να είναι σίγουρη κυρίως τα νεαρά παιδιά ότι με τον κόπο τους θα κερδίσουν τις αξίες τους.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected