Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Δύο ακόμη μεταγραφές για τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Δύο ακόμη επιλογές για τον Γιάννη Καψαλιάρη στον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας!

Οι “κυανόλευκοι” ανακοίνωσαν πριν λίγα λεπτά την απόκτηση των Βαλάντη Κουτρουλιά και Αλέξη Τσάνι, δύο ποδοσφαιριστές που συμμετέχουν από την αρχή στην προετοιμασίας αλλά σήμερα ολοκληρώθηκε το τυπικό της ένταξης τους.

Ο πρώτος είναι 20 ετών (08/06/1998), μεσοεπιθετικός ο οποίος αγωνίστηκε το τελευταίο εξάμηνο στον Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου (9 συμμετοχές), προερχόμενος από τη θητεία του στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στα τμήματα υποδομής της Βέροιας, όπου και συνεργάστηκε με τον Γιάννη Καψαλιάρη.

Ο Αλέξης Τσάνι είναι 18 ετών (26/05/2000), που προέρχεται επίσης από τα τμήματα υποδομής της “Βασίλισσας” και αποτελεί εισήγηση του νεαρού τεχνικού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ακόμα 2 νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με ενισχύοντας και άλλο το ρόστερ του.

Πρόκειται για έναν αριστεροπόδαρο μεσοεπιθετικό Βαλάντη Κουτρουλιά γεν.8/6/1998. Ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα τμήματα υποδομής Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου μετέπειτα αγωνίστηκε στην κ 17 και κ 20 της ΠΑΕ Βέροιας. Οι σπουδές του τον ”αναγκάζουν”να αγωνισθεί στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον Ποσειδώνα Καλαμαριάς. Την περσινή σεζόν αγωνίζεται στην Α1 Ε.Π.Σ.Η με την ομάδα του Απόλλωνα Αγίου Γεωργίου.

Το δεύτερο απόκτημα της ομάδας είναι ο Αλέξης Τσάνη γεννημένος της 26/5/2000: Ένα ποδοσφαιρικό ”παιδί” του προπονητή μας Γιάννη Καψαλιάρη και των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ. Ο Αλέξης αγωνίσθηκε με την κ 15 κ 17 και πέρυσι στην κ 19 υπό της οδηγίες του προπονητή μας ο οποίος έκανε και την εισήγηση να αποκτηθεί από την Βέροια.

Ο Πρόεδρος κ Καλαιτζίδης και η Διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου καλωσορίζει, τους 2 παίκτες στην μεγάλη οικογένεια του και τους εύχεται, τα καλύτερα ποδοσφαιρικά, με τη νέα τους ομάδα.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected