Γ Εθνική / Τοπικά

Συνεχίζεται η αβεβαιότητα στην Αμαλιάδα, τρεις μέρες πριν το πέρας των δηλώσεων στη Γ Εθνική

Το μακρύ καλοκαίρι της πλήρους αβεβαιότητας ενόψει της καινούργιας ποδοσφαιρικής χρονιάς, συνεχίζεται για τον Αστέρα Αμαλιάδας.

Με νέο σταθμό μπροστά του πλέον ότι, με βάση τα τωρινά ισχύοντα, τη Δευτέρα 13/8 και ώρα 3.00 το μεσημέρι λήγει η ορισθείσα προθεσμία από την ΕΠΟ για συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της Γ‘ Εθνικής 2018-2019.

Αλλά το τι τελικά θα γίνει, παραμένει αβέβαιο! Αυτή ακριβώς είναι η πραγματικότητα μέχρι και το μεσημέρι της Παρασκευής (10/8).

Όπως αναφέρει το iliaclick, η “επόμενη μέρα” με τα τωρινά δεδομένα, ξεκάθαρα προδιαγράφεται πολύ δύσκολη, αν δεν υπάρξουν ΑΜΕΣΕΣ βοήθειες, στήριξη και ευρεία συμμετοχή.

Αυτό άλλωστε έχει ήδη από τα μέσα του περασμένου μήνα κι από την τότε πρώτη Συνέλευση του σωματείου. Κι έχει περιγραφεί σχετικά και στα προηγούμενα ρεπορτάζ.

Μετά την οριστική στη Football League δήλωση συμμετοχής και του Απόλλωνα Καλαμαριάς (όπως πληροφορηθήκαμε αυτή είχε απομείνει τελευταία από τις 16 ομάδες και κατατέθηκε τελικά κι αυτή το πρωί της Παρασκευής 10/8, τελευταία μέρα της σχετικής προθεσμίας), η παραμονή του Αστέρα στη Γ‘ Εθνική είναι οριστική. Χωρίς άλλο “παράθυρο” πλέον, αφού ακόμα κι αν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί από την ΕΠΟ τελεσίδικα, της επιτρέπεται και πάλι η συμμετοχή έχοντας μόνο περιορισμούς στις μεταγραφές.

Ενώ γενικότερα, δεν προβλέπονται αντικαταστάσεις ΜΕΤΑ από τις δηλώσεις.

Και πλέον, όπως προαναφέραμε, με τα τωρινά δεδομένα, από την Προκήρυξη της ΕΠΟ υπάρχει μόνο μια εργάσιμη μέρα περιθώριο – η Δευτέρα – να δηλωθεί η ομάδα στη Γ‘ Εθνική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected