Κατηγορίες
Αθλήματα

Να χα χίλια…μάτια να βλέπω Τσιτσιπά! (vid)

Απίθανο, σπουδαίο, τρομερό! Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κέρδισε ΚΑΙ τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με μια αυτοκρατορική ανατροπή, σώζοντας και δυο match points του Γερμανού στο δεύτερο σετ και προκρίθηκε στον πρώτο του ημιτελικό σε Masters διοργάνωση, στο Rogers Cup του Καναδά, με μια απίθανη πραγματικά νίκη!

Συνεχίζει να γράφει ιστορία. Συνεχίζει να τρελαίνει άπαντες στον χώρο του τένις, κι όχι μόνο. Βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο πάμπολλες φορές, όμως η καρδιά του πρωταθλητή που κουβαλάει μέσα του, δεν του επέτρεψε να χάσει δεύτερη φορά από τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ μέσα σε μια εβδομάδα.

Βγάζοντας όλο το πείσμα του στο court, την αστείρευτη θέλησή του για την νίκη και παίζοντας τένις από άλλον πλανήτη από τα μέσα του δευτέρου σετ κι έπειτα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέτυχε ακόμη μια σπουδαία νίκη, ίσως, μεγαλύτερη και από αυτήν κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς μια ημέρα πριν.

Μετά από 2 ώρες και 29 λεπτά αγώνα, ο “Στεφ” επιβλήθηκε του Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης της ΑΤΡ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με 3-6, 7-6(11), 6-4, δείχνοντας μοναδικά αποθέματα ενέργειας μετά από τρεις σερί Top25 νίκες στο τουρνουά, πετυχαίνοντας αυτήν την φορά κάτι που δεν το χωράει ο νους.

η ανάλυση του ματς στο tennis24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected