Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Παίρνει Γιώργου ο Διαγόρας, το “πράσινο φως” για δύο υπό δοκιμή στον Ιάλυσο

Σε ακόμα μια μεταγραφική κίνηση προέβη ο Διαγόρας Ρόδου, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες του xxsports.org έφτασε σε συμφωνία με τον Γιάννη Γιώργου.

Ο 22χρονος ποδοσφαιριστής αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της ΑΕΡΑ Αφάντου., πριν κάνει το μεγάλο βήμα για την Καλλονή. Με την ομάδα της Μυτιλήνης κατάφερε να υπογράψει επαγγελματικό συμβόλαιο καταγράφοντας και 4 συμμέτοχες στην Super League.

Τη σεζόν 2016-2017 υπήρξε εκ των αρχηγών της στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, όντας από τους στυλοβάτες της στο χώρο της μεσαίας γραμμής. Φέτος επέλεξε να αγωνιστεί στην Βέλμπερτ, σύλλογο πέμπτης κατηγορίας της Γερμανίας, από την οποία και αποχώρησε.

Ο Νίκος Παντέλης αναζητούσε εδώ και καιρό ακόμα έναν ποδοσφαιριστή που να αγωνίζεται στο κέντρο και με την απόκτηση του Γιώργου, προσθέτει στο ρόστερ του έναν ντόπιο παίκτη, με παραστάσεις από Επαγγελματικές Κατηγορίες και σε εξαιρετική ηλικία.

“Πράσινο φως” για Ομπίνα και Λαμίν στον Ιάλυσο

Αρκετοί ποδοσφαιριστές δοκιμάστηκαν στον Ιάλυσο το τελευταίο διάστημα των προπονήσεων της ομάδας, ωστόσο για την ώρα δύο είναι αυτοί που ξεχώρισαν και έπεισαν τον Μάρκο Στεφανίδη με τις ικανότητες τους.

Οι Λαμίν Τζαουνέχ και Ομπίνα Ιλόκα ήταν αυτοί που κέρδισαν μια θέση στο ρόστερ του Μάρκου Στεφανίδη, αφού ο έμπειρος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος με τις ικανότητες τους. Ο πρώτος μάλιστα έχει κερδίσει τις εντυπώσεις, καθώς πρόκειται για ένα αρκετά ικανό εξτρέμ με εξαιρετική τεχνική κατάρτιση και ικανότητα στο ένας με έναν. Από την άλλη ο Ομπίνα θα αποτελέσει μια έξτρα λύση στην μεσαία γραμμή της ομάδας, ενώ λόγω ύψους μπορεί να βοηθήσει αρκετά και στο ψηλό παιχνίδι.

Ο προπονητής του Ιάλυσου έχει ανάψει το πράσινο φως για την απόκτηση τους, ωστόσο εκκρεμούν γραφειοκρατικά ζητήματα προκειμένου να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές. Οι Λαμίν και Ομπίνα κατάγονται από την Νιγηρία, ωστόσο έχουν στην κατοχή τους διαβατήρια από Γκάμπια και Η.Π.Α αντίστοιχα

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected