Football League - Μεταγραφές

Δύο μεταγραφές στον ΝΠΣ Βόλος

Διπλό μεταγραφικό “χτύπημα” από την ΠΑΕ Βόλος, την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου.

Οι “κυανέρυθροι” ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ισπανού μεσοεπιθετικού Carles Coto (11/02/1988), ο οποίος έχει καταγράψει μια σπουδαία καριέρα με 248 επαγγελματικές συμμετοχές και 26 γκολ σε Rayo Majadahonda, Ερμή Αραδίππου, Δόξα Κατωκοπιάς, Εθνικό Άχνας, Σαν Μαρίνο, Μπουνιουντκόρ, Ντιναμό Μινσκ, Ντιναμό Τυφλίδας, Ανόρθωση, Μπενιντόρμ, Νέους Σεβίλλης και Μουσκρόν αλλά και του Σωτήρη Πίσπα (08/01/1998), επιθετικός, o οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του Ισπανού Κάρλες Κότο και του Σωτήρη Πίσπα.

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Κάρλες Κότο είναι 30 χρόνων (11/2/1988) και αγωνιζόταν στην ισπανική Ράγιο Μαχαδεόντα με την οποία κέρδισε την άνοδο στη Segunda B Division. Προηγουμενως είχε αγωνιστεί σε Μουσκρούν, Σεβίγια Ατλέτικο, Μπενιντόρμ, Ανόρθωση, Διναμό Τιφλίδας, Εθνικό Αχνας, Δόξα Κατωκοπιάς, Ερμή Αραδίππου, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Μπαρτσελόνας.

Ο Σωτήρης Πίσπας, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ΠΑΕ Βόλος, είναι 20 χρόνων (8/1/1998) αγωνίζεται στην επίθεση και ξεκίνησε την καριέρα τους στις Ακαδημίες του Παναθηναϊκού. Τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Πίσπας αγωνίστηκε 14 φορές με τη φανέλα του Παναθηναϊκού σε πρωτάθλημα και κύπελλο σημειώνοντας ένα γκολ.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected