Α ΕΠΣ Ημαθίας

Για μια ακόμη χρονιά το Τουρνουά στη μνήμη του Γιάννη Μπαλόγλου. Η ξεχωριστή στιγμή της βράβευσης του Νίκου Σπανού (photos)

Για ακόμη μια χρονιά διοργανώθηκε το Τουρνουά “Γιάννης Μπαλόγλου” στην Αγία Βαρβάρα.

Την Τετάρτη 29/8, σε μια εκδήλωση που έγινε θεσμός και έχουν “αγκαλιάσει” διαχρονικά παίκτες και φίλαθλοι, οι συμμετέχοντες απότισαν φόρο τιμής σε έναν ποδοσφαιριστή που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Σύμφωνα με πρόγραμμα των εκδηλώσεων, ο Αγροτικός Αστέρας αγωνίστηκε με την ομάδα των συμπαικτών του Γιάννη Μπαλόγλου και συγκεκριμένα της περιόδου που αγωνιζόταν στους “πράσινους” καθώς και με την ΑΕ Χαρίεσσας.

Μετά τους αγώνες ακολούθησε ομιλία του Τεχνικού Διευθυντή κ. Κώστα Πουλασουχίδη και στη συνέχεια επιμνημόσυνη δέηση από τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο, ιερέα της ενορίας Αγίας Βαρβάρας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας κ. Στέργιος Διαμάντης, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ημαθίας κ. Βασίλης Φωτιάδης, καθώς και ο ΓΓ κ. Βαγγέλης Κοσκερίδης και αρκετός κόσμος.

Απονεμήθηκαν αναμνηστικές πλακέτες στο διαιτητή του αγώνα, στον π. Ευλόγιο και στον προπονητή της ΑΕ Χαρίεσσας Χρήστο Μποζίνη και κύπελλα στις δύο ομάδες, ενώ τιμήθηκε ο Νίκος Σπανός για την προσφορά του στον σύλλογο.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μάλιστα, με ανάρτηση του στο facebook, ευχαρίστησε θερμά για την παραλαβή του βραβείου (φωτ. αριστερά).

Αναλυτικά :

“Ευχαριστώ πολύ την ποδοσφαιρική οικογένεια του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας για τη βράβευση που μου έκαναν για την προσφορά μου στον σύλλογο. Εύχομαι ολόψυχα σε όλον τον σύλλογο υγεία και πάντα επιτυχίες”.

“>Η Διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους, ομάδες και φιλάθλους που έδωσαν το παρών, που προήγαγαν το ποδόσφαιρο και βοήθησαν στη διεξαγωγή ανταγωνιστικών αναμετρήσεων χωρίς προβλήματα, το ΚΑΠΑ Δήμου Βέροιας και προσωπικά τον Πρόεδρο του κ. Στέργιο Διαμάντη, το διαιτητή κ. Παζαρτζικλή Γρηγόρη, τον Αρχιμανδρίτη π. Ευλόγιο καθώς και την οικογένεια του Γιάννη, με ειδική μνεία στον Νίκο Σπανό με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι συνέθεσαν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο.

δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected